VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Behöver era tips!

 

 

 

Jag idag!

 

 

 

Älskar senapsgult men tyvärr är inte koftan så senapsgul irl. Den kommer i alla fall från Rut m.fl, basic linne från jobbet, jeans från ginatricot, skärp från lindex, örhängen från bohemian luxury och favoritarbanden från Thomas Sabo och Sahara silver.

 

 

 

Nu vill jag be om era bästa tips för att få barnet att sluta med napp! Jag tycker att min syster och Conny gjorde en så smart grej med Freya när hon skulle sluta, hon gick ge sin napp till Elion som då var 2 månader och såklart behövde nappen mer ;-)… Men det är väldigt lugnt på bebisfronten i vår bekantskapskrets just nu… Och tomten missade vi ju, ville inte att han skulle behöva sluta där kring flytten. Så jag tar tacksamt emot era bästa tips!! Elion har bara haft napp på natten väldigt länge så en bit på vägen är vi redan.


Kommentarer


  1. astrid 21 januari, 2012 on 11:49 Svara

    Hvorfor det, er alt for tidlig synes jeg, Han er jo akkurat bare 2 år, og hvis han kun har den om natta, er han jo kjempeflink. Kos deg denne lørdagen))))

  2. Jennifer 21 januari, 2012 on 11:53 Svara

    I vår familj ges napparna till morfar. Han har en stor skål där det nu börjar fyllas på med många fina, färgglada nappar. För oss var det dock inget problem att ge bort dem eftersom Wille slutade med dem redan innan vi hade gett bort dem. Vet inte hur bra tips det här var men så gör vi:)

  3. anna 21 januari, 2012 on 11:54 Svara

    När Alicia slutade med napp var hon 2 år. Jag hade funderat på det ett tag och sen en dag när vi åkte bil så somnade hon utan den. Och då bestämde jag mig att nu ryker nappen. Så jag satte mig ner och pratade med henne och sa att vi kan ta och slänga nappen nu va? Den är ju för bebisar och du är stor. Ja, sa hon och var helt med på noterna (tidig med språk så det gick verkligen att snacka med henne trots att hon bara var två år) Så vi tog bort den och det gick huuur bra som helst. Hon hängde ett gäng nappar i nappträdet i slottskogen och hon gav ett gäng nappar till kaninerna på liseberg. Som även var hennes stora idoler på den tiden så det var ingen match =)

    Det handlar bara om att bestämma sig och att vara stenhård tror jag. Man får vara beredd på en kamp i några dagar, men hur jobbigt är det?

    Elion verkar klok. Han fixar det!
    Kramar

  4. Annelie 21 januari, 2012 on 11:55 Svara

    Vi mutade vår 3:åring, sa att du får välja en sak på leksaksaffären om vi slänger alla dina nappar- han accepterade det och har inte tjatat något efter nappen efter det 🙂 Han var enormt fäst vid sina nappar kanske ska tilläggas…

    Kanske inte det mest pedagogiska tipset men funkade för oss!

  5. InaE 21 januari, 2012 on 11:58 Svara

    Vi tog Tomten, och gjorde en kalender där vi hängde upp nappar på. Den hade kanske 10 dagar, varje dag fick han ta ner en napp och lägga i en påse som var fast klistrad på kalendern. Fram tills den dagen vi skulle åka till Tomten (ett ”blomsterland” där man kan lämna nappar. Och sen var ju kapparna helt enkelt slut och borta. Men kan ju göra liknande men att han den dagen napparna i kalenden är slut får åka till leksaksaffären och välja vad han vill. Eller så får han välja innan men ha nedräckning tills när han ska få leksaken. Det är mitt tips, tror det gick bra för att han kunde se hur vi tog ner en napp varje dag, och sen lämnade dem hos Tomten. Elion kan ju ist få ”betala” med napparna i kassan. Tror det är viktigt att de försvinner helt.
    Lycka till!!

  6. Nightingale 21 januari, 2012 on 12:03 Svara

    Ge till kattungarna på skansen är ju en klassiker i stockholmsområdet, kanske har ni något motsvarande nere i era trakter?

  7. Lisa 21 januari, 2012 on 12:04 Svara

    Väldigt fin kofta! 🙂 Mina syskonbarn gav nappen till Lisebergskaninen, finns något speciellt ställe där man kan lämna dem… och det har fungerat jätte bra. Syrrans napp slängde mina föräldrar överbord när de åkte färja, det var mindre populärt 😉

  8. Ida 21 januari, 2012 on 12:10 Svara

    Låt honom lämna in dom på ett Barnens Hus och köpa en present istället, det klassiska, men det funkar faktiskt 🙂 Det kommer komma nån eller några nätter då han ångrar sitt beslut men som med alla små barn så går sånt över.. bara man härdar.

    Kram och du har en underbar blogg!

  9. johannabd 21 januari, 2012 on 12:21 Svara

    Jag tyckte att detta var smart gjort:

    http://madebyhelena.blogg.se/2010/march/sagan-om-nappfe-n.html

    En Napp-fe!! 🙂

  10. Emma - mamma till två vildar 21 januari, 2012 on 12:21 Svara

    Det är ju snart påsk – förbered honom att påskharen gärna tar emot nappar till sina har-bebisar? 🙂

  11. Anonym 21 januari, 2012 on 12:23 Svara

    Det går ju alltid att skicka till bebisarna på bb 🙂 Dom behöver massor av nappar för där finns så många barn,

  12. Sofie 21 januari, 2012 on 12:29 Svara

    Läste i nån föräldratidning och där sa en ”expert” att antingen ska man sluta ned det när barnet är 8-9 mån eller så ska man vänta tills barnet blir tre. Då är det lättast för barnet. Kommer inte ihåg varför 🙂
    Max har napp när han sover, är sjuk eller om han tex slår sig och blir väldigt ledsen. Han fyller tre i maj. Nu får vi snart bebis i familjen så vi väntar att försöka sluta ett par månader…
    Ha en skön dag!!

  13. På slutet gnagde dottern väldigt mycket på napparna så de gick sönder fort. Vi förklarade för henne att vi inte skulle köpa nya nappar utan allt eftersom de bets sönder skulle de slängas och när de var slut så var de slut. Det accepterades oväntat bra. Det var väl en extra morot att ”tandläkaren” också förklarat för henne att hon måste sluta.

    Lycka till!

  14. Ja det där kan ju vara lite svårt. Lilly hade bara napp nattetid från ca 1 års ålder fram till hon var runt 20 månader då maken tyckte att det räckte med nappen nattetid. Då var Léone närmare 2 månader så jag var rädd att hon skulle tycka att vi var elaka och ta Léones napp. Men det blev istället så att hon tyckte att Léone inte skulle ha napp heller =)

    Det var ju som sagt maken min som tog bort nappen till Lilly och det han gjorde var att ha sa till Lilly att hennes favorit djur (apor vid det tillfället) hade fått bebisar och att dom inte hade några nappar så att han tyckte att dom skulle få hennes. Funkade super! 3 nätter frågade hon efter nappen, mindre varje gång och vid den 4:e natten sa hon bara att ap-bebisarna hade fått napparna och sen dess har hon aldrig frågat efter dom =)

    Kram

  15. ? 21 januari, 2012 on 12:46 Svara

    Åk till Malmö och häng upp den i nappträdet de har där mitt i centrum!=) Då får ni en kul utflykt också!

  16. frida 21 januari, 2012 on 12:47 Svara

    Jag har fått berättat att mina föräldrar fick mig och mina bröder att sluta genom att ”lämna dem till aporna” på Kolmården djurpark. Jag tror att det finns inlämningar på många liknande parker. Bra sätt då barnen känner sig snälla och ger till ”behövande”.

    Alternativt: Ge påskharen napparna! Lägg napparna i påskägget på påskaftonkvällen som ett tack för påskägget… sedan kanske påskharen byter ut napparna något litet roligt när han hämtar napparna? 🙂

  17. Frida 21 januari, 2012 on 13:00 Svara

    Jag väntar nr 2 som är beräknad till augusti, då kommer dottern vara 2,5år och jag har tänkt att om det inte blir något tillfälle innan det så ska hon få ”ge sina nappar till nya syskonet”.

  18. johanna 21 januari, 2012 on 13:01 Svara

    Vi fick Victor att sluta med napp väldigt lätt, han va förkyld och tuggade bara på dom så jag slängde den ena efter den andra och tillslut va det bara en kvar så jag sa bara till honom att nu slänger jag den här och sen är det slut med napp. Han har bara frågat efter nappen nångång efter det och nu är det över en månad sen han slutade och det går jätte bra.
    Så förkylning och sluta med napp funkade för oss

  19. Petra 21 januari, 2012 on 13:02 Svara

    Min faster kontaktade delfinariet i norrköping när de skulle till kolmården.
    Då fick min lilla kusin ge sina nappar till en delfinskötare som skulle ge dem till de nyfödda delfinbäbisarna.
    Anton son då var runt två frågade aldrig mer exger nappen eftersom han visste att delfinbäbisarna hade dem.
    Han fick istället en gosedelfin med sig hem som han kunde ha vid läggning och mysstunder!
    Jag tyckte det var en toppen lösning och en stor men häftig och bra upplevelse för Anton.

    Lycka till!
    //Petra

  20. cissi 21 januari, 2012 on 13:03 Svara

    När jag slutade med napp så gav vi den till fågelungarna, eftersom de behövde dem mer… Knöt dem på ett snöre i ett träd på våren, och fick ett paket med ett kasettband som tack från fågelmamman, ska tydligen ha gått väldigt bra! 😉
    Är ju ett tag tills vår och fågelungar, men endå!

  21. Marie 21 januari, 2012 on 13:14 Svara

    Hej och tack för en supermysig blogg!

    Vi gjorde ett försök att lämna napparna till påskharen när vår pojk var 3 år men var inte helt övverens jag och pappan så det slutade med att han hade kvar napparna på enbart natten fram till jul – då var han nästan 4 år, lite länge kan jag ju tycka… Men 3 års åldern är ganska bra! Vi lämnade de till slut till tomten på Liseberg i början på december och då var det inte en diskussion efter det, napparna var borta och det visste vår pojk! På skansen finns/ fanns det kattern som man kunde lämna napparna till då! Det viktigaste är att ni är övverens och att även han förstår det, ingen stress tycker jag förrän han närmare sig 3 års åldern! Lycka till!

  22. Johanna 21 januari, 2012 on 13:15 Svara

    Jag har inga barn själv. Men min svärmor berättade att när min sambo skulle sluta med napp så la de ut dem på taket till fågelmamman som skulle ge dem till sina fågelungar. Och sen gick de och tog bort dem när han sov och sen på morgonen gick de och kollade att de va borta.

  23. Mamma Till 2 Från V-ås 21 januari, 2012 on 13:16 Svara

    Berätta om ”nappfen” det gjorde vi.. Dottern fick lägga alla sina nappar i en påse och lägga bredvid sig på sitt sängbord när hon skulle sova.. Det vi gjorde var att vi köpte en leksak som vi gömde undan.. Medans hon sov tog vi napparna och la dit leksaken sedan kasta vi napparna… Hon har nu vart utan i 2 månader utan minsta gnäll.. 🙂 Bara ett litet tips eftersom det funkade för oss 🙂
    Kram

  24. Charlotte 21 januari, 2012 on 13:24 Svara

    Varför ska han sluta med napp? Ny forskning säger att tänderna inte tar skada om man slutar innan 7 år. Och utvecklingspsykologin säger att barn själva ska ta det initiativet…

  25. ElinM 21 januari, 2012 on 14:08 Svara

    Hej
    När mina storasyskon skulle sluta, band mina föräldrar fast nappen i ett kortsnöre på ett tråkigt ställe i huset (typ i ett element eller ngt). Så när de ville ha nappen, fick de sluta leka med sina leksaker och gå till nappen. Det gjorde att, behovet att leka vann över nappen. Till sist var nappen bortglöm, och den togs bara bort..

    (Mig behövdes det aldrig, för jag hatade nappen från första början 😉 )

    tack för en bra blogg…

  26. ANNA 21 januari, 2012 on 14:36 Svara

    I eran stad så finns det ett träd vid reningsverket på motionsrundan runt M sjön där jag sett det hänger massa nappar – vet inte historien om varför det hänger nappar just där men kanske går att kolla upp? Så ser E att hans nappar får sällskap av alla andras? =D

    – Anna

  27. mia 21 januari, 2012 on 14:49 Svara

    Våran lilla kille tog med sig sina nappar och gav till tandläkarn när vi skulle dit på undersökning! funkade utmärkt!!!
    Lycka till

  28. karin 21 januari, 2012 on 14:57 Svara

    När min storebror skulle sluta med napp(han är över 30 nu så det var ju ett tag sedan) så sa mina föräldrar åt honom att när man blir en stor kille så smakar nappen illa. En dag kommer han springandes och säger: jag är stor, helt överlycklig!! Då hade mina föräldrar doppat den i gurkspad så då smakade den ju illa och brorsan hade ju blivit stor. Smart som sjutton tycker jag. Nu kanske det bara fungerar om man är lite äldre men jag vet, ett tips bara.

  29. "Felicia" 21 januari, 2012 on 15:16 Svara

    Jag lämnade in mina nappar på Skansen, men de kanske har liknande på någon djurpark hos er? Mina (fick jag höra) skulle kattungar få, och de behövde ju dem mer än mig som var så stor. Min lillasyster slängde sina i sopnedkastet bara…
    Vi var runt tre år båda två då vi slutade med napp…så vi var nog redo 🙂

  30. Melli 21 januari, 2012 on 15:25 Svara

    Jag har fått höra att mina föräldrar klippte av den biten på nappen som ska in i munnen och då spotta jag ut nappen å ville inte ha den längre 🙂 det var så enkelt tydligen

  31. sarah 21 januari, 2012 on 15:30 Svara

    Vi slängde bara napparna, både till storebror och lillasyster.

  32. Lisa-mamma till Neo & Oliver 21 januari, 2012 on 15:31 Svara

    Vi sa till Neo att vi hade glömt hans nappar hemma när vi åkte ner till farmor&farfar i Skåne, det gick hur bra som helst och när han vaknade på morgonen åkte vi till leksaksaffären och så fick han köpa vad han ville och sen när han nån gång frågat efter nappen så kunde vi säga att han hu har leksaken istället!
    Lycka till!

  33. Anna 21 januari, 2012 on 15:49 Svara

    När jag var liten så skickade vi min till tomteland i Mora. Dit tog sedan mamma och pappa mig så jag fick se den stora skålen med alla nappar. Har även sett i en del parker som har speciella nappträd där barnen för hänga upp sin napp=)

  34. Lollo 21 januari, 2012 on 15:53 Svara

    Här kan man lämna napparna till Pippi, det tror jag vi försöker med i sommar när han fyller 2. På Astrid lindgrens värld står det en stor tunna brevid villavillakulla 🙂

  35. vi gav till tomtenissarna o så fick han ett paket tillbaka, ananrs finns det ju träd mm att lämna vid på tex skansen, kålmorden, lisseberg mfl ställen, en annan idee kan vara att han får välja något han verkligen vill ha i en leksaksaffär och sedan betala för denna leksak med napparna ( man får ju självklart prata med personalen innan o se till att någon går efter och betalar på riktigt)

    lycka till med napp slutet

  36. sara 21 januari, 2012 on 16:38 Svara

    Charlotte – våran tandläkare sa att man inte skulle slita barnet från nappen för då kan tummen komma till munnen iatället men att man ska sluta innan treårsdagen för då klarar tänderna att falla tillbaka.

  37. Sandra 21 januari, 2012 on 16:40 Svara

    Här på Leklust i Övik finns en stor nalle utanför ingången till butiken ( ligger i en galleria) där barn får lämna sina nappar. Det finns flera hundra nappar där hängandes runt halsen på björnen. Finns det inget liknande hos er?

    Har Elion napp ofta? Min dotter har det bara när hon ska sova. Jag ville egentligen inte börja med napp, men eftersom min amning inte fungerade så blev det ett bra alternativ, tutte som tutte att trösta sig med. Redan från början var det nästan omöjligt att få henne att sova om hon inte fick sin napp. Sedan läste jag att det finns forskning om att det är bra med napp för små barn eftersom det kan minska risken för plötslig spädbarnsdöd, tror att det hade nåt med sugreflexerna att göra? Att de kommer ihåg att andas då. Haha nu svävade jag iväg, jag undrade mest hur ofta Elion använder napp, och vad som händer när ni försöker ta bort den? Så jag vet vad jag har att vänta i framtiden när vi ska försöka vänja av dottern.

    • Evelina 21 januari, 2012 on 16:48 Svara

      Vi började av samma anledning, han låg med sond i nästan en vecka och fick nappen tidigt därför. Han var en litet nappmonster ett tag men det var längesen han slutade med napp på dagen, han har inte napp när han sover på dagen heller utan bara på natten i sängen.

      Vi pratar mycket om att han är stor nu och snart får han lämna nappen till bebisarna som behöver den. Oftast säger han att nappen minsann är hans men jag hoppas att det hjälper att prata om det och att han blir mer redo med tiden. Kommer inte stressa fram något men ganska snart får han nog sluta om jag får bestämma :-).

      TUSEN TACK för alla era tips, ni är så BRA!!!

      Många kramar

  38. Linda 21 januari, 2012 on 16:43 Svara

    Hej. Det blev väldigt mycket napp hos oss när vår som van 2 år och det blev lite för bekvämt med nappen tyckte jag eftersom den helt plötsligt skulle vara inne hela tiden. Jag gjorde helt enkelt så att jag slängde dom (mest för min egen skull för att jag då inte skulle kunna ta fram någon om det blev kris) och sedan talade jag om för honom att en fe hade kommit och hämtat dom för att det fanns bebisar som behövde dom bättre nu. Detta var inget jag hade planerat men det fungerade över förväntan. Han hittade en under soffan efter en tid men den slängde han utan problem…=) För mig har det nog varit mest jag som haft svårt att skilja mig från saker 😉 för det var samma sak med vällingen. Han drack som en tok på nätterna så jag slutade köpa för att jag inte skulle kunna ge honom och det var heller inga problem. Det kommer nog gå jätte bra tror jag…=)

  39. Johanna 21 januari, 2012 on 16:49 Svara

    Ett tips är att låta honom få betala med nappen i en kiosk, i utbyte får han köpa en glass! 🙂

  40. Emilia 21 januari, 2012 on 17:12 Svara

    Nu när Elion blivit så förtjust i glass så säg till honom att om han lämnar sina nappar hos en viss tant i affären (som ni kan kalla för något speciellt) så får han välja vilken glass han vill som han får av henne i utbyte mot napparna. Sen ge honom massa beröm och säga att han är en STOR kille nu. Ett spontant tips från en som har NOLL erfarenhet, haha! 🙂

  41. Angelica 21 januari, 2012 on 17:31 Svara

    Skicka dom till BB kan man göra. Där finns det garanterat massor med bebisar som behöver nappen bättre. 🙂

    Tjing!

  42. spiderchick 21 januari, 2012 on 17:56 Svara

    När vi var små sa min mamma en dag till min bror att är det inte dags att slänga nappen nu?

    – Jovisst, svarade min bror glatt (och mamma blev helt paff).

    Sen gick han upp på övervåningen och slängde ner nappen på nedervåningen. Så var den slängd. Haha.

    Ja inte exakt vad mamma hade tänkt, men ändå 😉

    Har i övrigt inga tips eftersom vår lille aldrig velat ha napp.

    • Evelina 21 januari, 2012 on 18:07 Svara

      Hahaha, gud så kul 🙂

  43. spiderchick 21 januari, 2012 on 18:03 Svara

    Och angående att vi är fixarmänniskor, ja idag har vi varit det 🙂 Tack vare min svärfar som nog är den mest ivriga, haha.

    Det ÄR ju roligt att fixa när man väl kommer igång 🙂

    kram!

    • Evelina 21 januari, 2012 on 18:07 Svara

      Man kan om man vill 🙂 Ska bli spännande att se resultat sen!
      Kram!

  44. Agneta 21 januari, 2012 on 18:22 Svara

    Har tre barn. De två första slutade då de fyllde tre, vi postate napparna till tomten. Gick ganska bra. Minsta barnet fyllde tre i oktober, vi gjorde samma sak. Förberedde han innan, pratade om det osv. Gick jättebra att sätta napparna i brevlådan. Men sen!!! Herre min gud. Han var som förbytt, alltid varit underbar att ha å göra med. Han var ledsen, mer än olycklig och som ett annat barn. Jag var uppriktigt olycklig själv och dagen efter sa jag till sonen att jag ser hur himla jobbigt han har, så vi köper nya. Sagt och gjort, vi gick till affären å han valde nya, rosa : ) Vi fick tillbaka vår vanliga pojke! Nu, knappt 3 mån senare sa han själv en kväll- ”nu ska jag sluta med tutte för jag är stor” Så han bara slutade! Lovade han en grej (leksak) och glass om det skulle gå bra, det fick han dagen efter. Han var helt enkelt mogen nu, och jag känner mig mkt nöjd att vi valde att låta han sluta när han var mogen. Han har anv. napp då han sovit och då han velat mysa. Inte i vagnen, på affärer osv. Lycka till!!

  45. Sofia 21 januari, 2012 on 18:31 Svara

    Här hemma fick stora ge sina till påskharen 🙂

  46. Josephinewestling - Mamma till Vira 21 januari, 2012 on 18:38 Svara

    Vira slutade av sig sjlv. Nu har hon inte haft napp sen vi var i thailand..

    men en på jobbet sa till sin son att när napparna smakar illa så har man vuxit upp och blivit stor, att man inte behöver napp.
    Så en gång så kokade hon sina nappar med nå äcklig krydda. Så att alla nappar smakade äckligt. Och då sa sonen. Mamma nu har jag blivit stor. Så slängde han napparna. Hennes mamma hade även gjort så för henne och det funka.

    Jag hade gjort så till Vira om hon hade haft napp länge…

    Annars har jag inge mer tips. Ge till tomten? Kanin haren osv?

    kram

  47. Anna - Mamma i USA 21 januari, 2012 on 19:06 Svara

    Köp helium ballonger och knyt fast napparna i snöret och skicka iväg de till bebis änglarna, de behöver verkligen de 🙂

  48. ullis 21 januari, 2012 on 19:15 Svara

    Båda våra barn har lämnat sina nappar hos Bamse på Kolmården. Jätte populärt om man lämnar barnets namn så skickar Bamse hem ett brev, ännu en sporre 🙂
    Annars finns ju: Påskharen, pippi, nappträd mm bara fantasin sätter gränser. Prata med honom och fråga vart han vill ge dom?!

  49. Lina 21 januari, 2012 on 19:40 Svara

    Med vår 1:a sa vi helt enkelt inför 3årsdagen att NU när du fyller 3år om några är du för stor för napp helt enkelt & när årsdagen kom plockade vi bort & slängde alla nappar. Och sa att nu är du 3år & för stor för nappar. Vi började prata om det någon månad innan. Hon snurrade endel första nätterna men det va inte mycket gråt sen va det snart glömt!! Oförskämt lätt! Betvivlar att vår lilla bestämda lillasyster kommer vara lika ”lättlurad”.. Lycka till!

  50. Veronica 21 januari, 2012 on 22:21 Svara

    Vi hade förberett Oscar en längre tid men han var inte redo. Jag slutade köpa nappar och de försvann och glömdes och gömdes lite var stans. Till sist hade han ingen egen utan tog lillasysters bebisnapp och den hade han när han sov. I bilen på väg hem från semestern blev han åksjuk ock kräktes. Där i röran efter vägen försvann den sista nappen och vi sa att han inte kunde få nappen förrän vi gjort ren den. Sen dess är han nappfri. Var lite jobbigt första veckorna men sen har han berättat för alla att han har kräkts på den.

    Hört fler som tappat bort napparna och det har funkat!

  51. Ellinor 22 januari, 2012 on 01:49 Svara

    Jag har fått höra att min storebror fick ge dem till påskharen så att han kunde ge dem vidare till andra barn som behövde dem mer. Han la napparna någonstans i trädgården och morgonen efter låg där ett påskägg med godis i som tack 🙂 Det är ju inte långt kvar till påsk 🙂

  52. Första hade inte napp och det var skönt när jag såg att kompisar inte hade det lättaste att få sina barn att sluta. Men med mellansonen så förberedde vi honom inför 3-årskontrollen på bvc. Vi sa att när man går dit så är man en stor kille och stora killar behöver inte napp, och han höll med. Så på morgonen så gick han själv runt och packade ihop sina nappar i en liten påse. När vi sen kom till bvc så lämnade han dem direkt till bvc-sköterskan och det gick jättebra. Han var lite småledsen vis vissa tillfällen första dagarna och saknade nappen men det gick såååå bra ändå. Mycket bättre än jag trodde. Och han kommer väl ihåg vart hans nappar tog vägen och är idag 9 månader senare stolt över att bvc fick dem.

  53. Anonym 22 januari, 2012 on 11:06 Svara

    I parken vid oss finns ett nappaträd där många barn hängt upp sina nappar. I och för sig slutade sonen helt av sig själv men vi hängde ändå upp 2 av hand gamla nappar där och hälsar på dem ibland. Ni kanske kan gå ut i trädgården och förbereda honom genom att haft välja vilken gren i träden de ska hänga på och att ni går dit och tittar några gånger innan de hängs upp.

  54. Reatips! | Happily Ever After 23 januari, 2012 on 10:42 Svara

    […] min kofta på Rutstores rea för 60 (!) kronor! Här finns […]

  55. irina 23 januari, 2012 on 13:17 Svara

    Mina föräldrar sa till mig att e skulle skicka min napp till ett barn som behövde det mer än mig för han/hon skulle få en spruta av doktorn. Va ju ett påhitt å samma dag slängde jag nappen från fönstret till ”barnet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna