VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett sent hej!

Förlåt min dåliga uppdatering! Jag hade faktiskt tänkt blogga massa idag eftersom E är på förskolan själv mellan 10 och 14 men så duschade jag, fönade håret, hängde tvätt, plockade iordning, bäddade, fixade mig, lagade lunch osv. Ja ni vet hur det är, finns alltid något att göra ;-)… Och nu är det snart dags att hämta! Jag pratade precis med ”vår” pedagog (som har lite extra hand om Elion under inskolningen) och det hade gått så bra! Ja det såg jag ju redan när jag gick, han hade bråttom iväg för att leka med barnen hihi. Vi sa att jag skulle jobba, då kan han relatera till hur det har varit innan när han har varit på dagis. Fast han hade inte velat sova inne som de andra barnen, vilket ju inte är konstigt eftersom han alltid sover i vagnen ute annars, men M hade hämtat vagnen åt honom som han bad om och så hade han somnat i den inne. Så himla skönt att de är flexibla och verkligen lyssnar på barnen. Är så trygg i att ha honom där!

 

 

 

 

 

Jag idag!

 

 

Tröja från B.Young, jeans från H&M, armband från Thomas Sabo och Sahara Silver, löshår från Rapunzel of Sweden (tror att det är den här mixen jag har)


Kommentarer


  1. Emilia 18 januari, 2012 on 12:51 Svara

    Jättefin, enkel tröja och så fint ditt hår blir med löshåret! Ser väldigt äkta ut. 🙂

  2. Ida - mamma till Isabella♥ 18 januari, 2012 on 13:22 Svara

    Så skönt att det går bra på förskolan! Hoppas på att det går lika bra för oss när det är dags 🙂

  3. Maria 18 januari, 2012 on 14:38 Svara

    Åh perfekt timing, jag hade tänkt maila dig om löshåret. 🙂 Jag ska gifta mig i sommar och funderar på löshår… Tror du att det löshår som du har skulle fungera att ha om jag ska ha utsläppt hår fast liksom draget och uppsatt med klämmor lite bakåt och lockat? Är inte så sugen på att sätta i ”riktigt” löshår. Tycker du är så fin i ditt! Kram

    • Evelina 18 januari, 2012 on 15:03 Svara

      Ja det är nästan bara ännu snyggare när man har uppsatt eller lockar och gör lite frisyr av det, då smälter det in bättre med ens egna hår :-). Go for it! MYCKET bättre än vanlig hårförlängning som jag mest tyckte var jobbigt att ha. Kram!

  4. Rebecka 18 januari, 2012 on 15:58 Svara

    Måste fråga – vad använder du för app för att fixa till fotona som du tagit i detta inlägget och i förra?
    Väldigt snygga effekter!

    Ha en riktigt skön onsdag!
    Kram!

    • Evelina 18 januari, 2012 on 16:02 Svara

      Fotona i detta inlägget är ändrade till antikeffekt i iphoto, i förra inlägget är bilderna fotade med appen hipstamatic!
      Kram och detsamma till dig!

  5. Malin 18 januari, 2012 on 16:56 Svara

    Sån himla liten sak som att lyssna på barnen och hämta en vagn kan göra så mycket för förtroendet 🙂 Verkar vara ett jätte bra ställe!

  6. Izabella 18 januari, 2012 on 17:45 Svara

    Jättefin du var idag:D

  7. spiderchick 18 januari, 2012 on 21:41 Svara

    Ja flexibilitet är verkligen guld värt. På vår föris är dom alltid flexibla med attityden ”det fixar sig” vilket uppskattas enormt.

    Vår lille hade också nästan alltid sovit ute i vagn men första dagen på förskolan somnade han som en stock inne med de andra barnen, snacka om anpassning 😉

    Får väl se om er lille blir sugen på att göra som de andra kidsen han med. Eller så kör han helt enkelt sitt eget race 😉

    kram

  8. Maria 19 januari, 2012 on 10:39 Svara

    Tack så mycket, då kanske jag gör så! 🙂 Kram

  9. Marieh 20 januari, 2012 on 23:10 Svara

    Jag är också sugen på löshår och tycker du är jättesnygg i det! Jag är lite feg och vill inte lägga pengar på det om det sen inte funkar. Jag vet ju att det är dumt ibland och att man ska satsa lite ibland men jag är väl för feg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna