VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Morrn!

 

 

Godmorgon från två tröttisar!

 

 

Den lille här på bilden hade en dålig natt (säkert bara för att jag sa senast igår att han sover såå bra haha) så jag tror att jag kan tala för oss alla tre när jag säger att vi är tröttisar idag. Men jag blev så GLAD när jag såg att snön på marken har regnat bort i natt!! Det betyder jogg ikväll, gäller att passa på innan det kommer ny snö :-).

 

 

 

MorgonKram

 

 

 

P.S Tröjan som E har på sig på bilden är från Blingo som just nu har 70 % på ALLT! Kan varmt rekommendera deras kläder efter att ha testat flera plagg. Vi älskar dom!


Kommentarer


  1. cissi 11 januari, 2012 on 08:54 Svara

    Konstigt, men är alltid ett samband där… Pratar man om bra sömn så vänder det.. Samma sak ed sjukdomar tycker jag! Hoppas dagen blir bra ändå och att du kommer ut på en liten joggingtur, du gör mig faktiskt lite sugen att ta tag i träningen… Men får vänta tills jag är frisk eller iaf vet mer… 😉

    • Evelina 11 januari, 2012 on 15:43 Svara

      Haha ja det är märkligt! 😉
      Kram och krya på dig!!

  2. Annica 11 januari, 2012 on 09:41 Svara

    Trött är jag också då Elias kommer över till vår säng varje natt och jag har så svårt att somna på kvällarna så det blir inte mycket till sömn här. Hoppas ni får en bra dag iaf och att joggingturen blir av ikväll, jag skulle också behöva ta mig ut lite men det är så lätt att fastna i soffan om kvällarna

  3. elinjosefine 11 januari, 2012 on 10:58 Svara

    Hoppas ni får en fin fin onsdag :)!!

    Kram på er sötisar

  4. Raggaranki - Mot min smala lycka! 11 januari, 2012 on 11:44 Svara

    vad stor han blivit 🙂

  5. Sanna 11 januari, 2012 on 14:27 Svara

    Ser att elion använder blöja. Det gör våran lilla ärta med. Men hon har precis fyllt två år och jag tycker att det är dags att börja potträna. Har ni börjat med det än? Eller är det bättre att vänta lite till? Har ni något ni följer, tex att elion är blöjfri hemma?
    är jättetacksam för lite råd ang detta:)

    Tack för en jättebra blogg evelina!

    • Evelina 11 januari, 2012 on 15:41 Svara

      Han har blöja på natten framför allt, och när vi är iväg. Därimellan har han oftast kalsonger men även om han inte har det brukar han gå till toalette och kissa och bajsa när han behöver. Ja han går faktiskt dit och sätter sig själv, har försökt torka sig själv några gånger också haha… Det är en sån där mellanperiod när han inte riktigt vill att vi ska hjälpa honom med den biten men han klarar inte riktigt av det själv ;-). Att börja vara blöjfri hemma är en jättebra start! Sitta och läsa på toaletten har vi också gjort väldigt mycket och det gillar han ju också haha.
      Kram sötis!

  6. Sanna 11 januari, 2012 on 17:02 Svara

    Då har ni kommit en bra bit på vägen iaf:) min dotter är också inne i en sån period. Hon kan minsann allt själv nuförtiden, lilla ärtan då;) jag har funderat på att köpa en sits till toaletten, så att hon kan sitta där, ist för en potta på golvet. Operation potträning börjar omedelbart!
    Tusen tack för tipsen!

    Kram kram 🙂

  7. Sandra & Zepplin 11 januari, 2012 on 22:42 Svara

    Läste tipset ovan om ”potträning”, vad duktid han är 🙂
    Vi ska börja potträna Zepplin nu också!

    Tack för en underbar blogg 🙂

  8. storasyrran 12 januari, 2012 on 17:53 Svara

    Ja vi älskar också blingos kläder! Jag handlade massor på rean! Toppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna