VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

love * inspiration * music * photography

Dagen so far – prommis till förskola, lek där i 2 timmar, prommis hem (inte långt men backigt, puh), lunch, städ, prommis för sovstund och mathandling, skottning, viktiga samtal, bästisprat (aka terapi), mellis, fotografering, middagsförberedelser (potatis&lax)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja dagarna rullar på snabbt även om de inte är speciellt spännande alla gånger ;-). Idag fick vi låna med en kamera från förskolan för att fota här hemma och fota saker som Elion tycker om. Fotona ska sedan sättas ihop till ett kollage som plastas in och sätts sedan upp på en vägg där. Alla barn har varsitt kollage förstås. Det kan de sedan ta ner och titta på och prata om under dagen. Vi har fotat huset, Sessan och Elion och ska såklart få med pappa, mamma och Lancelot också!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här skylten köpte jag när jag var gravid med Elion. Tänkte att jag emellanåt skulle behöva påminna mig själv om att njuta precis varje minut som gravid och med honom för ”snart” är han stor och kanske inte alls vill träffa mig varje dag ;-)… Ska börja titta på den lite oftare och sätta in det i mitt liv som Evelina också, just nu har jag lite svårt att leva i nuet men det är ju faktiskt där livet är. Här och nu, och det blir vad du gör det till!

 

 

 

 

 


Kommentarer


  1. Karin 10 januari, 2012 on 16:42 Svara

    Har följt din blogg ett tag och tycker den är jätte bra. Men på sista tiden känns det som att du/ni inte har det bra. Hoppas hur som helst att allt löser vad det en må vara! Kram

  2. Emilia 10 januari, 2012 on 16:57 Svara

    Det är sååå viktigt att leva i nuet, men jag får påminna mig ofta så jag lätt svävar i väg i framtidsplaner och drömmar. Det gäller att njuta av och värdesätta det man har NU. 🙂

  3. Sara - Mamma till Max 3 år 10 januari, 2012 on 17:13 Svara

    Tänkvärda ord som man alltid behöver bära med sig, även om det är svårt!

    Va skönt att inskolningen verkar gå bra =)

  4. Petra 10 januari, 2012 on 17:14 Svara

    Låter som ni har haft en mysig dag! 🙂
    Jag fick en liten skylt av min bästa vän nu i jul, ”Vi är värda all kärlek och lycka i världen…” Den har jag hängt bland mina knivar i köket så jag kan läsa det varje dag!
    kram!

  5. Anna - Gustavs mamma 10 januari, 2012 on 19:06 Svara

    Värt att bli påmind om!
    Tycker dagarna går SÅ fort med Gustav i mitt liv. Knappt vi hinner gå upp och hitta på något vissa dagar innan pappa H kommer hem. Hoppas inskolningen fortsätter gå bra!

  6. Catti 10 januari, 2012 on 21:08 Svara

    Åh vilken kul idé! 🙂 Och tack tack tack. Värmer oerhört just nu ska du veta! Kramar till dig min vän!

  7. Förvirrade Morsan 10 januari, 2012 on 22:12 Svara

    det är viktigt att försöka leva i nuet, men sjukt svårt ibland – inte minst när det är mycket runt omkring. Det kan vara skönt att ha nåt som påminner en ibland =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna