VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

2011

Ni frågar efter en årsredovisning men jag klarar faktiskt inte av att göra det just nu, orkar inte även om det till största delen har varit ett väldigt fint och bra år. Första halvan var nästintill genomlycklig, jag började t.ex jobba igen och det var så kul att få komma tillbaka till det. Vara mamma i första hand såklart men även att vara bara Evelina. Andra halvan har varit upp och ner, totalt kaos emellanåt och jag har haft ångest vissa dagar. Ett omtumlande år skulle man kunna kalla det, jag har varit lyckligare än någonsin men samtidigt har jag aldrig mått så dåligt som jag stundvis gjort och gör och jag har inte riktigt bearbetat allt känner jag, därför kan jag inte gå tillbaka.

 

 

Jag ljuger inte för er, när skriver att jag är glad är jag glad. När jag skriver att det är jobbigt är det jobbigt. Men bakom det där leendet som ni får se döljer det sig ganska många snurrande tankar som inte är helt lätta och därför är bloggandet inte heller helt lätt just nu i och med att jag är så ärlig av mig.

 

 

 

 

 

Gjorde en väldigt betydelsefull tatuering på hösten och den summerar även mitt 2011 otroligt bra. Även om det har varit ett tufft år har jag lärt mig massor, tagit chanser som aldrig förr, vågat och vunnit men även förlorat. Levt till fullo, with every heartbeat.

 

 

 

 

Live, laugh, love!

 


Kommentarer


  1. Emelinda 4 januari, 2012 on 12:56 Svara

    KRAM till fina du!

  2. Cissi 4 januari, 2012 on 13:09 Svara

    Suuuper fin tatuering:)

  3. Angel 4 januari, 2012 on 13:12 Svara

    Hoppas du snart är tillbaka på topp igen gumman,kram

  4. storasyrran 4 januari, 2012 on 14:06 Svara

    Skickar styrkekramar!

  5. Martina 4 januari, 2012 on 15:07 Svara

    Jag behöver nog låna med mig dig nästa gång jag ska handla underkläder…har bara enkla tråkiga, hittar aldrig snygga, men den där är ju super snygg!! Hihi

    • Evelina 4 januari, 2012 on 17:37 Svara

      Haha jag ställer alltid upp som shoppingassistent vet du! Kramis

  6. Therese 4 januari, 2012 on 15:21 Svara

    Den är såå snygg Evelina – en påminnelse om att livet verkligen är här och nu!! Ha en fin fin fortsättning på dagen.. Stor kram

  7. Emilia 4 januari, 2012 on 15:28 Svara

    Både fin tatuering och snygg BH. Har en liknande faktiskt! Ta hand om dig. Kram

  8. Ida-mamma till Isabella♥ 4 januari, 2012 on 18:22 Svara

    Så är livet ibland, men det gör ju att man uppskattar allt det bra ännu mer 🙂 Hoppas att du mår bättre snart i alla fall!

    Tatueringen är förresten alldeles underbar!

  9. alexandra 4 januari, 2012 on 19:03 Svara

    <3

  10. Din snygga tatuering har verkligen en fin och stark betydelse. Jag hoppas att ert 2012 blir betydligt lugnare och att du slipper ångest och oro. Stora kramar!

  11. Gullan86 4 januari, 2012 on 22:58 Svara

    Oh blir orolig för dig:( önskar jag kunde säga att det är bara att höra av dig om du vill prata med anar att det vill du säkert inte med en ”bloggläsare” jag vet själv att det är skönt att ha någon man inte känner att bara prata ut med.

    men om du hade velat så är min mail iaf:
    Gullan86@hotmail.com

    Vi är ju lite i samma sits iaf så jag kanske förstår dig.

    Jag hoppas det inte hänt något allvarligt och att du klarar dig tillbaka på egen hand om du väljer det.

    jag tror på dig, läs dina gamla inlägg och få tillbaka ditt positiva glada jag för jag har alltid blivit så glad av allt det du skrivit men man får skriva om jobbiga saker med givetvis annars ljuger man nog för sig själv.

    kram till dig!

  12. Linnéa 4 januari, 2012 on 23:14 Svara

    Jag följer din blogg varje dag och tycker att den är jätte mysig och härlig! När man läser tänker man -men gud hon verkar ju inte ha några problem i hela världen, som en annan har typ jämt, alltid någon ångest grej som hänger över en, skönt att du kan dela med dig av att du mår dåligt stundtals, det är ju bara mänskligt & friskt, gör att vi kan uppskatta det vi har 😉 stor kram till fina starka du <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna