VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sista dagarna

 

I början av 2011 var jag brunhårig, nu har jag vant mig vid blont…

 

 

 

Mycket kan hända på ett år, och det här året har verkligen varit innehållsrikt. Det har varit ett jättebra år på många vis men samtidigt har det varit skittufft emellanåt. Speciellt de senaste månaderna. Men, what doesn’t kill you makes you stronger heter det ju!

 

Bilden ja! Jag vill fortsätta vara ljus ett tag till men måste i så fall åtgärda min utväxt pronto. Har hört att det är inne med utväxt men njae… Sorry Veronica men jag tror hellre att du vill att jag går till en annan frisör än gör något dumt hemma ;-). På torsdag när vi är på plats ska jag försöka få tag på en tid för slingning av utväxten! Måste ju bli fin till nyårsafton! Och så var det den där luggen, jag hör fortfarande en röst som säger att jag ska klippa men visst är det bättre att låta bli? Det är ju skönt nu när den växt ut helt. Samtidigt är det så fiiint och passande med lugg på vinterhalvåret…


Kommentarer


  1. Caroline 26 december, 2011 on 18:42 Svara

    Haha, nä skippa luggen! Så fort den är på plats så ooorkar man inte göra nåt åt den och det blir hårspännen tills den vuxit ut igen. Jag har lärt mig av mina misstag iallafall. ;o) Du kanske har mer ork och tålamod för fixeriet iofs, så det blir spännande att se hur du gör! =)

  2. sophie 26 december, 2011 on 18:48 Svara

    Jag försöker själv motstå frestelsen att klippa luggen igen även om jag vet att jag passar i det 🙂 så jag förstår vilket problem du har just nu.

  3. Sofie,mamma till Theo och lillan i magen 26 december, 2011 on 18:51 Svara

    klipp inte luggen, man ångrar sig ju varje gång

  4. Milla 26 december, 2011 on 19:50 Svara

    Jag klippte min för ett par månader sen och det bästa är att man ju faktiskt kan dra den bakåt med ett spänne om man vill förändra sig lite. Tycker definitivt du ska satsa på lugg! 🙂

  5. Sara - Mamma till Max 3 år 26 december, 2011 on 22:12 Svara

    jag har haft lugg i sex år och tycker inte är nåt problem att hålla ordning på den. Jag måste platta den för har mycket självfall i mitt hår och när den blir för lång toppar jag den själv. Det är inte svårt! Ibland sätter jag upp den med hårspännen men oftast har jag den ”utsläppt”. go for it =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna