VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LIVE LAUGH LOVE

 

 

 

Godmorgon sweeties!

 

 

 

Vad härligt med fredag!! Inte för att veckan har varit jobbig på något vis, tvärtom, men helg är ju alltid helg. Även fast jag jobbar hela helgen ger fredag en speciell känsla :-). De senaste veckorna har gått sjukt fort och jag har inte ens hunnit sakna godis på helgerna. Ja inte på veckorna heller för den delen. På måndag har jag varit utan i fyra (!) veckor och jag är faktiskt stolt som en tupp över mig själv för jag har ALDRIG klarat ens en vecka innan haha! Nu är det fyyyra veckor utan godis, och det enda onyttiga jag har ätit i stort sett är typ 2 lussebullar under den tiden. Har inte ens behövt ta till popcorn som jag gav ok på. Det var helt rätt tid att sluta, när jag var så sjukt less på godis och sött där efter Elions kalas och allt vad det var. Motivation kallas det! Är det någon mer som hängde på som också har fortsatt godisförbud? Heja heja!!

 

Kvällen igår gav mig en del harmoni i hjärtat, pratade mycket med Fredrik och mycket med min Sophie (i telefon) som jag saknar ihjäl mig efter!! Hon är en sån där vän som finns kvar oavsett, som förstår mig och finns där i vått och torrt. Och det spelar liksom ingen roll om tiden går mellan våra samtal och möten, när vi väl pratar igen känns det som att det var igår… Tur det blir enklare att hälsa på varandra sen när vi har flyttat!!

 

Trodde verkligen att jag skulle sova gott i natt för jag var ju så trööött men icke. Vaknade i vanlig ordning ungefär femioelva gånger. Så jag ska inte skylla på Elion för han kom inte in förrän halv 6 ;-)… Kanske dags att börja med kvällspromenader och bokläsning igen, för att jag ska varva ner ordentligt innan sovdags? Japp, med start ikväll!

 


Kommentarer


  1. Klart du ska vara stolt som en tupp! Jag är också stolt över dig 😀

    • Evelina 16 december, 2011 on 09:39 Svara

      🙂

  2. Johanna 16 december, 2011 on 10:02 Svara

    Grattis till fyra veckor utan godis!!! Jag var utan ett halvår tills nu 1/12, kändes underbart 🙂

    Trevlig helg! 🙂

    • Evelina 16 december, 2011 on 10:14 Svara

      Wow!! Heja dig!!

  3. Marieh 16 december, 2011 on 10:22 Svara

    Det är verkligen någonting att vara stolt över!

    Förresten så undrar jag lite över hur du upplever storlekarna på Columbia Sportswear jackorna som du har? Är de normala i storleken? Jag är nämligen intresserad av att köpa en jacka därifrån men de finns inte att köpa i butik där jag bor så jag måste beställa en. Skulle vara jättetacksam för svar. =)

    • Evelina 16 december, 2011 on 10:36 Svara

      De är normala tycker jag. Jag har s eller m på mina plagg därifrån!

  4. bella 16 december, 2011 on 13:20 Svara

    Jag och sambon har också godisförbud fast ”bara” fram till Julafton. Har gått superbra. Speciellt stolt över J som tryckte i sig godis 3-4 ggr i veckan innan. Dock har vi fikat en del fast det är inte samma sak för mig. Jag nöjer mig ofta med en kaka men godis kan man lätt kränga en hel påse 😉 Be proud!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna