VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sorel till hela familjen!

Som ni säkert redan vet har vi använt Sorels vinterskor ett tag och är verkligen hur nöjda som helst. Här snackar vi skor som håller värmen, har bra grepp i sulan och samtidigt är snygga! Enda nackdelen tycker jag är att mina från förra året (Joan of artic) är ganska tunga men å andra sidan är det ju en riktig åkapulkasko så det gör inte så mycket. Mina nya kängor är nättare och är en mer vardagssko så jag har till alla situationer :-). Lilleman har fått en ny uppsättning Snow commander och Fredrik har ett par kängor från förra vintern som han också är jättenöjd med.

 

 

 

 

 

 

Sorel: Snow commander, en rejäl känga till de mindre som är lätt att ta på och håller värmen. Tyvärr lite klumpig också kan jag tycka så de passar bättre till E det här året än förra, nu när han är större och stadigare. Finns att köpa på Stadium till exempel!

 

 

 

 

 

Sorel: Joan of arctic, stövlarna jag hade förra vintern och inte frös en enda sekund i! Finns att köpa hos till exempel Brandos, Nelly eller Outdoorexperten

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorel: Mad boot lace, känga från nyaste kollektionen som jag tycker är den absolut snyggaste till männen! Funkar ju till alla tillfällen eftersom den är så fin. Finns att köpa hos Brandos eller hos Ellos (där det just nu är 30 % rabatt på den!)

 

 


Kommentarer


  1. Annica 5 december, 2011 on 15:12 Svara

    Jag beställde ett par Sorel skor på Ellos med 40% rabatt men tyvärr var de för små och det fanns inte i någon större storlek så det var bara att skicka tillbaka. Dock hittade jag ett par skor med riktigt fårskinn i av ett annat märke, så nu väntar jag på lite minusgrader så jag får testa mina nya skor och förhoppningsvis håller de mina frusna fötter varma under vintern. Kan tillägga att jag fryser om fötterna sommartid också 😉

    • Evelina 5 december, 2011 on 15:20 Svara

      Ja dom är ganska små i storleken, i alla fall damskorna! Hoppas dina andra håller varmen bra också 🙂

  2. janine 5 december, 2011 on 17:23 Svara

    Ja Sorel är jättebra men har bara testat till min dotter.Hon har haft sina sen förra vintern och frös aldrig och skorna var ALDRIG blöta jämfört med massa andra vi testat dyra skor för nästan 1000kr som blev blöta:( Blev så glad när jag hittade dessa förra vintern och sonen ska få liknande pga Sorel är ganska tunga.
    Skulle vilja ha dom där Joan of arctic:)jättefina.

  3. Lisa 5 december, 2011 on 17:23 Svara

    Hej! Var köpte du dina Sorelskor som du har i år? Försöker leta på internet men ännu inget napp… Dom hette Women´s Wicked Work Boot va?

  4. Emma 5 december, 2011 on 20:21 Svara

    Dam stövlarna verkade kanon men fanns inte i min storlek och priset var inte och leka med när man är ensamstående

  5. Malin 5 december, 2011 on 21:44 Svara

    de där sorel till barn, fast i svarta, köpte vi till leijsan i år 🙂 kan också tycka de verkar lite klumpiga men hon springer i dem & verkar inte ha ngt problem me de =) Dem är sjukt underbara & verkar hålla värmen kanon!

    • Evelina 5 december, 2011 on 21:47 Svara

      Ja förra året var de lite väl klumpiga till E men idag sprang han som bara den! 🙂 Hoppas Leia gillar dom hon med. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna