VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Endast Eve är vaken…

Vad gör man i en etta när den andra personen fortfarande sover? Sitter i bäddsoffan  mörkret med sin dator och bloggar såklart :-)! Jag är så himla glad över att jag åkte hit igår för jag behövde verkligen min storasyster en kväll.

 

När jag kom fram igår fick jag se lilla lägenheten som är jättemysig och sen försökte vi boka bord på en restaurang men det var fullt så vi chansade och åkte in mot stan istället. Kollade läget på Harrys och där fick vi gott och väl plats! Lite kul att Helena som jag jobbade med på Harrys i värnamo för måånga år sen jobbade här just igår kväll, var ju som sagt många år sen vi sågs men hon kände i alla fall igen mig (även om jag är blondie, då var jag jättemörk) ;-)… Åt världens godaste mat (i alla fall var det det för mig som inte haft någon vidare aptit på ett tag) och fick erbjudande om att sättas upp på listan för kung i baren på övervåningen… En del av mig ville inget hellre än dansa loss och glömma alla mina bekymmer men ännu hellre ville jag ta vara på timmarna med syster så vi åkte hem igen till henne. Helt rätt belsut! Vi satte oss i soffan och lyssnade på urbra musik (90-talsfavoriter haha), drack lite alkohol och pratade om allt och inget. Somnade efter 2 någon gång så jag tycker att jag borde mått sämre när jag vaknade ofrivilligt vid 7 men faktiskt så är det enda jag känner av i kroppen träningsvärk i magen efter min vän plankan i förrgår. Helt ok!

 

 

 

 

Igår! Till er som frågat – jag har lockat håret med vanlig locktång men på ett lite annorlunda sätt för att få dessa ”mjukare” lockar. Typ som man gör med plattång!

 

 

 

 

Fick lite melrose place-känsla vid syrrans nya lägenhet. Bara solen och poolen som saknades ;-)…

 

 

 

 

Efter en lång och god middag började jag leta efter mitt lipsyl och det slutade med att vi jämförde våra läppstiftshögar på bordet haha. Jag vann, men syrran var mer förberedd med mascara och eyeliner. Varför behöver vi ladies våra väskor liksom ;-)?

 

 

 

 

Full endast på systerkärlek! Syrran körde så hon drack alkoholfritt till maten men var glad att få komma hem till sin drink sedan ;-). Jag har nog aldrig uppskattat ett glas vin som igår och detta var riktigt gott till kycklingen jag åt.

 

 

 

Oh nu vaknade kära syster så vi ska väl ta tag i den här dagen. Båda jobbar idag! Hoppas ni alla fick en trevlig lördagskväll och vaknar upp till en riktigt BRA andra advent!

 

Puss&Kram

 


Kommentarer


  1. Johanna 4 december, 2011 on 08:40 Svara

    Bekymmer?
    Du är frisk, du har en fin son, en fin man, jobb, ska flytta till hus…
    Vad är det som stör dig i ditt liv? Och är det verkligen ett problem?
    Visst, jag har ingen aning, eftersom du aldrig skriver ut vad det är (även om bloggen är din dagbok och du skriver för dig), men har du verkligen så mkt bekymmer?
    Inte meningen att trycka till dig på ngt vis, men det är svårt att tro att DU mår dåligt eller har problem i livet när man ser helheten. Å när du aldrig skriver vad det är… Förstår du?

  2. Ellinore 4 december, 2011 on 09:18 Svara

    Tycker det som föregående skrivare säger är rent skitsnack!!! Alla har vi bättre och sämre perioder i våra liv trots ”rikedomar” som finns i livet! Det är en omöjlighet att må bra jämt! Oavsett i blogglivet eller vanliga livet har inte alla rätt att veta vad det handlar om! Passar inte det tycker inte jag du behöver läsa, det är bara ren nyfikenhet! Tig och låt oss som gillar det som skrivs läsa utan spydiga kommentarer!

    Tycker du, Evelina, gör rätt i att inte skriva ut allt! Trevlig läsning ändå!

  3. Laura 4 december, 2011 on 09:21 Svara

    Men herregud, låt henne ha ett privatliv istället för att ifrågasätta hur hon mår. Alla har vi dåliga dagar och stunder i vårt liv. Jag är lika säker på att du har dåliga dagar också som att jorden snurrar. Har du tänkt på att det kanske är alla trista kommentarer Evelina får som delvis göt henne på dåligt humör? Tänk själv om allt du säger får negativ respons eller blir ifrågasatt. Jag tycker att du Evelina ska passa på och njuta av syskontimr och var glad över det! Du behöver inte alls oroa dig över att berätta alla dina hemlisar för en skara okända bloggläsare:)

  4. Anna - mamma till två prinsessor 4 december, 2011 on 09:53 Svara

    Visst är det skönt att ha någon man verkligen kan öppna sitt hjärta för – helt ovillkorligen! Många gånger grubblar man en hel del i det tysta och när man väl får prata av sig känns allt mycket lättare.
    Hoppas du får en supermysig söndag!
    Kram

  5. anette 4 december, 2011 on 10:23 Svara

    En syster saknar jag

  6. cissi 4 december, 2011 on 10:25 Svara

    Skönt att du står din syster så nära och verkligen kan prata! Det behövs många gånger

  7. Cissi 4 december, 2011 on 10:38 Svara

    Härligt med syskonkärlek! Jag saknar min syster massor då vi ju bor i olika städer:( Men till Jul ses vi igen och sen bara måste jag åka upp och ha en systerhelg:D

    Massor med kramar och ha en trevlig dag på jobbet:) här blir det 1- års kalas:)

  8. alexandra 4 december, 2011 on 10:42 Svara

    det är så skönt att man har ett syskon som man kan prata med! det spelar ingen roll om det är en bror eller syster, kan man prata med varandra går det lika bra oavsett kön….

  9. alexandra 4 december, 2011 on 10:43 Svara

    p.s men jag förstår det där med syster, man har lite mer gemensamt på den tjejiga fronten=P

  10. Johanna 4 december, 2011 on 13:19 Svara

    Jag tror att jag förstår Johanna ovan. Ditt liv ser väldigt perfekt ut utåt och eftersom du inte skriver VAD det är som stör dig så känns det ofta som att det är ”småsaker”.

    Och nej, jag nedvärderar inga problem, man kan ha problem även om allt ser perfekt ut utåt. Kanske kan man dock ignorera problemen och verkligen välja att fokusera på det som du faktiskt har, för du HAR ju väldigt mycket!!! Både kärlek och pengar.

  11. Cilla 4 december, 2011 on 13:23 Svara

    Har hon separerat från hennes kille och barnen?

  12. Emma 4 december, 2011 on 13:36 Svara

    självklart kan man ha ”bekymmer” trots ”rikedomar” som man, barn & hus osv! Och, vill man så gärna veta vad de är, inte klarar sig med att bara läsa att det finns bekymmer, ja då kanske man inte ska läsa folks bloggar!
    Återigen! Evelina du gör helt rätt i dina val ang bloggen! Även om jag blir nyfiekn/orolig när du skriver sådant som bekymmer MEN, det har inte jag med att göra!!

  13. Johanna 4 december, 2011 on 18:21 Svara

    Tack Johanna! 😉

    Självklart har man problem/bekymmer även om man har det kanon rent allmänt. Men det jag menar här är att det låter som skilsmässa, död och begravning men så är det ”bara” ngt annat. Ja, man lever sin EGEN verklighet och allt har OLIKA BETYDELSE för var å en, men av det man läser och ser här så kan det vara svårt att förstå vad som kan vara ett problem. Och iom man aldrig får veta blir det ju svårare att förstå.

    Och Ellinore; vill jag läsa läser jag. Vill jag ha en åsikt har jag det. Jag ser inte ner på Evelinas liv och bekymmer, men det är svårt att ta det på allvar när man aldrig får veta. Och läser man min kommentar utan att direkt utgå från att det är ngt dåligt så ser man att jag menar inget illa. Det handlar ju lite om vad du, Ellinore, lägger för värdering i min kommentar. Men du kan ju oxå välja att INTE LÄSA… 😉

  14. Anonym 4 december, 2011 on 18:27 Svara

    Är beredd att hålla med Johanna. Gillade din blogg jättemycket tidigare, men nu tycker jag bara att den ger dålig energi! Det tisslas och tasslas om både det ena och det andra och din bitterhet börjar lysa igenom, tyvärr. Tycker faktiskt att det är fräckt att inte skriva ut allt då man börjar nämna. Privatliv bla bla bla, självklart får man ha det! Men skriv då för böveln ett inlägg för enbart dig om det nu är så viktigt att skriva av sig. Tror väldigt många stör sig på att aldrig få veta. Nope, jag är helt enkelt less på alla hemligheter och tar mitt pick och pack och läser vidare på bloggar som kör raka puckar!

    All lycka i livet.

  15. Veronica H 4 december, 2011 on 19:05 Svara

    Styrkekramar till dig Evelina. Jag tycker du verkar vara en alldeles underbar, varm och god människa med bra och dåliga stunder, vilket ju är högst mänskligt! Jag hejjar på dig tjejen!
    Men till något annat, hur kmr det sig att din syster bor själv nu, var är Conny, Freja och Loke (så söta btw!)? Kanske är privat men när man hängt med här länge så blir man lite nyfiken? 🙂 härligt att du haft en fin helg, håll kvar den känslan och ta var dag som den kommer tills trycket lättar. Man måste ta hand om sig!

    Stora kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna