VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Morning walk

Trött mamma

 

 

Började morgonen med att välta upp och ner på en flyttkartong för att jag ville ha på mig min mysiga odd molly. Har den alltid till lackleggings för att tuffa till.

 

 

 

Köpte skinnvantar med mjukt foder till mina kalla händer på jobbet för någon vecka sen, perfekta till just barnvagnspromenader. Jackan är columbia sportswear från förra året, även den varm och go men jag spanar efter en längre vinterjacka också!

 

 

 

Och skönaste vinterkängorna! Sorel Wicked Work Boot. Var jättevarm om fossingarna så de kommer med all säkerhet hålla kylan borta även om det blir snö och kallt!

 

 

 

 

Vi gick ut tidigt i morse, när det började bli ljust och höll oss ute ända tills det var lämnapådagisdags. Är impad över att E satt stilla i vagnen så länge men han myste på under sin filt. Tittade på bussar, grävmaskiner och annat sånt jätteroligt ;-)…

 

Sen var det som sagt dags för bankmöte och för mig som aldrig haft lån och inte gillar lån är det lite skrämmande med ett stort huslån men å andra sidan är det ju ett ”bra” lån. Fredrik fick sköta snacket om räntor och det gick nog ganska bra tror jag! Lite ränterabatter och sådär, och vi ska få en ny bankkontakt i nya staden sen.


Kommentarer


  1. AnnaIda 1 december, 2011 on 12:10 Svara

    Ja sånt där med bankmöten är läskiga. Marcus fixade allt sådant när vi köpte i Borås. Nu ska vi på visning här i Karlstad imorgon och vi har fått lånelöfte över telefonen bara, känns skrämmande. Jag vill gärna veta på öret vad det kommer att kosta oss liksom. Det känns lite för sent att få veta det när man redan tagit lånet och har budat på lägenheten.
    Men klarade vi förra lånet när jag var student ska det nog klaras nu med 😉

  2. Nadja 1 december, 2011 on 12:11 Svara

    Alltid läskigt när man köper sitt egna boende och lånar mycket pengar men som du skriver, det är ju ett ”bra” lån 🙂

    Kram

  3. Ina 1 december, 2011 on 13:15 Svara

    Jag vet, jag fasar för den dagen vi ska låna pengar till ett hus. Det är typ det enda jag kan tänka mig att låna till, och det är naturligtvis det största lånet 😉

    Men det är ju ändå ett ganska säkert lån. Det är ju väldigt sällan man går back om man skulle sälja till exempel.

    Kram

  4. Johanna 1 december, 2011 on 14:18 Svara

    Har du inte studielån?

    Du ser lite trött ut, ta hand om dig, okej? ♥♥♥

  5. Katarina 1 december, 2011 on 14:22 Svara

    Klart det är lite scary med lån, även om jag nog resonerar lite annorlunda som både har fullt CSN-lån för en universitetsutbildning och snart ett stort bostadslån. Men när man bor i en huvudstad så är det ju så det måste vara, om man inte är rik eller nöjer sig med att hyra sin bostad.

    Jag märker snarare att många i Oslo där jag bor, och säkert folk överlag, tar väldigt lätt på lån, och tänker att ”det klarar vi” och inte funderar vidare på vad som händer om t.ex. räntan ökar eller om man blir av med jobbet.

    Jag tar gärna lån, men har såklart satt mig grundligt ini olika scenarier och är medveten om de risker som finns. Samtidigt så måste man ju även tänka på fördelarna med att ta upp lån för bostad, inte minst den eventuella värdestigning man får ta det av. Jämför den med hur länge man måste spara för att få ihop samma pengasumma! Dessutom hade jag aldrig kunna få det jobb och den lön jag har utan CSN!

  6. Maria 1 december, 2011 on 15:35 Svara

    Grrrrrr, avskyr när jag skriver, postar och så försvinner kommentaren ;-/

    Tack i allafall sötaste du! Det känns fantastiskt med ett fast jobb, är helt salig 🙂

    Å lån.. brrr, får kalla kårar! Men man får tänka på att man får något oerhört fint för det, ett hem som bara är erat 🙂

  7. Mimmi 5 december, 2011 on 23:34 Svara

    Hej! Superfina Sorel kängor! Vart har du köpt dem? Jag förstår mig inte på hemsidan å hittar inte på internet.. Tack för en härlig blogg! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna