VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Redan kväll

Kväll, jag är trött och vill helst bara gå och sova ;-)… Efter mysmiddag kom F hem och åt han också och sen åkte killarna iväg för att ja, kommer faktiskt inte ihåg vad dom skulle göra men affären var destinationen i alla fall för jag bad om diskmedel. De tog med sig paketen till er som betalat också så de är på väg!

Vackra, fantastiska Melissa Horn får mig att vilja bli brunhårig igen. På tal om hår hör jag en liten röst som säger att jag ska klippa lugg men jag tror jag klarar att stå emot ;-)…


Kommentarer


  1. Ulrika 28 november, 2011 on 19:04 Svara

    Vad roligt, då kanske det dimper ner nått roligt i brevlådan imorgon:).
    Usch vad det är jobbigt när man hamnar i såna där perioder då man funderar alldeles för mycket och då framförallt när de är dags att sova:(. Hoppas tankarna snart kan ge sig av så du får bli pigg igen!
    Kram

  2. Therese 28 november, 2011 on 19:57 Svara

    Alla dessa hårfunderingar, inga lätta beslut 🙂

    Jag tycker du är jättefin i det blonda, men brunt klär dig naturligtvis också väldigt bra. Och det är kul med förändring ibland!

    Hoppas du får en fin kväll, KRAM

  3. Paulina 28 november, 2011 on 21:23 Svara

    Jaaa! Vad kul! Hoppas du fått in min betalning så mitt paket är på väg 🙂
    Jag klippte lugg för snart 2 månader sedan och trivdes i det efter ett par veckor, men nu när den är för lång att ha nere är det riktigt jobbigt. Det blir liksom inte snyggt när små hårbitar sticker ut hela tiden :/ Men du passar grymt bra i både lugg och mörkt hår så orkar du med fixet så tycker jag du ska satsa! Fundera dock några extra gånger på hårfärgen. Jag själv älskar brunt hår och speciellt på hösten och vintern! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna