VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ännu mer campadre!

Jag är lite ”blind” när jag kollar på Campadre (du kan bli medlem här om du inte redan är det) känner jag, tittar oftast inte på andra märken än de jag känner igen (Du&Jag, Odd Molly, Geggamoja, Levis, Pappelina and so on) men det finns ju mängder av fina grejer bakom de andra ”luckorna” också! Kikade in på Holebrooks kampanj idag och fastnade för en neutral pippitröja i 100% bomull som jag bara måste ha. Fanns även många snygga herrtröjor så Fredrik ska också välja något. Kan vara kul för honom att få in något annat än Frank Q i garderoben och han förjänar verkligen lite nya kläder till skillnad mot mig som köper nytt väldigt ofta ;-)… Tyvärr köper jag ju mest på jobbet dvs kläder som slits sönder (typ blir noppriga och fula på grund av sämre kvalitet) eller som jag tröttnar på snabbt just för att det är jobbkläder. Vill verkligen bli duktigare på att lägga pengarna på kläder som dessa nedan, i bra kvalitet som håller längre!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer


  1. Therese 25 november, 2011 on 20:16 Svara

    Man kan verkligen göra fynd där. Köpte Wonderbra till ett väldigt bra pris! 🙂

    Trist att ni inte riktigt kommer överens med säljarna av huset förresten, hoppas det löser sig till det bästa! KRAM

  2. Ida 25 november, 2011 on 20:30 Svara

    Jag fastnade också för dom tröjorna, super fina! Hade velat ha både den du la ut bild på och ljusblåa koftan. MEN den mammalediga ekonomin säger stopp, stopp, stopp. Mannens bil har dessutom gått sönder, kostar 40000 att laga, jätte roligt, bläää! Trist med huset, hoppas de ändrar sig så ni kommer iväg innan jul. Känns som om ni får fira jul i flytt kaos i vilket fall och det känns nog behagligare på nytt än gammalt ställe. Hepp, två sovande barn finns i huset och jag ska ta mannen med mig och parkera oss i soffan! Kramar!

  3. Petra 25 november, 2011 on 22:42 Svara

    Andra gången på kort tid Holebrook är med på Campadre! Min mamma är en av de få som jobbar på Holebrook. Snart kommer en tröja som är döpt efter min Eije 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna