VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mjukstart!

Ledig dag med världens bästa idag! Vi sov till 9 och sitter nu i soffan och kollar Dora utforskaren, vilken mjukstart :-). Känns som en evighet sen som vi gick upp vid 5 och lekte varje morgon… Jag kan inte riktigt ta in hur stor han har blivit, samtidigt som jag NJUTER precis varje sekund av att få vara med honom och se honom utvecklas. Då känns det mindre jobbigt att tiden går alldeles för fort, för jag vet att jag har använt tiden på bästa sätt. Jag vill inte skriva för privata saker om honom här men jag måste berätta att han nu två morgnar på tre dagar vaknat med torr blöja! Stolt mamma!

 

 

 

 

En bild från vår lugna kväll igår, Lancelot la sig helt knas på Fredriks mage. Det såg ut som om han skulle ramla framåt men han låg kvar och myste haha… Vi kollade Desperate housewives (tur att F också gillar hihi) och kollade efter bilar på blocket!


Kommentarer


  1. Ina 23 november, 2011 on 09:57 Svara

    Mysigt det ser ut!

    Nu är jag klar med uppsatsen, haha! Måste berätta det för hela världen också 😉

    Kram

  2. Beatrice, mamma till skrutten Robin 23 november, 2011 on 11:02 Svara

    Åhh va duktig han är 🙂

  3. Sandra 23 november, 2011 on 12:58 Svara

    Härligt med mjukstart och sovmorgon! Man behöver det ibland 🙂 och va duktig eran son har blivit! härligt härligt, det är viktigt att ta tillvara på den tiden man har innan man inser att tiden har försvunnit. kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna