VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Känslostorm!

Det är verkligen mycket känslor i mitt redan känsliga hjärta just nu. Känslostorm! Mycket nytt roligt väntar som ni vet och samtidigt minns jag tillbaka till november 2009 och allt som den tiden innebar. Jag tror inte att jag är den enda mamman som går och tänker tillbaka på dagarna innan förlossning? Eller det är jag kanske haha… Då gjorde jag det, och det gjorde vi då… För exakt två år sen gick vattnet (ja faktiskt nästan exakt, strax innan klockan 23) och värkarna startade så smått efter en halvtimme! Sen tog det ett helt dygn innan det satte igång på allvar och 33 timmar efter vattenavgång låg Elion på magen istället för i. Det är helt klart det häftigaste jag har varit med om och jag hoppas att jag får vara med om det igen! Minns att jag började längta efter syskon redan när Elion var en månad eller två haha men då gick det i perioder, nu finns tankarna där allt oftare :-). Men först vill jag hinna jobba ett tag på nya jobbet!

 

 

 

 

En favoritbild på mina favoritkillar ♥. Vi är precis hemkomna från sjukhuset och ja ni ser ju hur stolt Fredrik är. Tack älskade för att du gav mig Elion!


Kommentarer


  1. Isabella 5 november, 2011 on 08:14 Svara

    Jag är precis likadan. Eira blir ju ett år om rn månad och det känns som jag går runt o har tillbakaflashar jämt o ständigt numera. Man längtar som tillbaka till den tiden fast ändå inte. Och ja, trots min tuffa start o depression så längtar även jag efter syskon. Men inte riktigt än. 😉 Kram!

  2. Lina 5 november, 2011 on 09:51 Svara

    Jag är likadan. Älskar att läsa tillbaka på bloggen eller i boken vi skrev i under graviditeten & också under själva förlossningen. Där har både jag & Anders oxå skrivit våra förlossnings berättelser utan att läsa den andras innan. Verkligen 2 olika vinklar på det. ;-D Och jag gråter som ett barn varje gång.
    Vilken grej det är. Ibland kan jag bli ledsen över att det är över för vår del… Men oj va roligt det är nu när dom är 2 &4 år.

  3. Annica 5 november, 2011 on 10:28 Svara

    Här blir det också mycket tankar kring ett till barn men det får vänta lite till

  4. Vilken fin bild!

  5. Sophie 5 november, 2011 on 12:21 Svara

    Åhh blir lite tårögd nu. Visst är det helt underbart med alla minnen man har, graviditet, förlossning, första gången man fick upp dem på magen och allt dem har givit en, kramar ,pussar och en massa kärlek. Jag har 4 barn själv och tycker varje gång att detta är det största på jorden. Kan skriva i evigheter hur fantastiskt det är med barn:)

  6. Sandra 5 november, 2011 on 15:04 Svara

    Jag tänker också ofta tillbaka fast det inte ens är 5 månader sedan. Jag tänker på dagarna innan och samma dag och att jag inte hade en aning om att vår lilla skatt skulle behöva tas ut så snabbt. Mest minns jag hur dåligt jag mådde innan, men också spänningen att veta att om några timmar blir vi föräldrar. Att hålla lilla skatten i armarna första gången, det var så underbart. Men det finns ändå där att jag knappt fick träffa min lilla tjej de första dagarna. Jag var så pass dålig att jag knappt fick vara hos henne och på nätterna fick jag vara ensam. Önskar verkligen att det kunde varit annorlunda, att jag hade fått vara med henne hela tiden. Det är hemskt att som nybliven mamma inte få träffa sitt barn på nästan 15 timmar och bara tillbringa en stund med sitt barn och sedan vänta lika länge igen. Det gör mig ledsen och om vi skulle kunna få fler barn hoppas jag att det inte kommer att bli så då.

    Fick ni sova med E eller fick ni vara utan honom i någon natt? Jag minns inte hur det var för er (fast att jag brukar gå tillbaka och läsa ibland, det är så stort och känslosamt att läsa om när ett nytt liv snart ska komma till världen).

  7. Lizette 6 november, 2011 on 00:26 Svara

    Grattis Elion på 2-års dagen!! =)

  8. lisa 6 november, 2011 on 19:32 Svara

    men Evelina! du ska vara gravid i nio månader först!!! då jobbar du väl 😉 lycka till! Grattis till Elion också, kraaaam

  9. Emma 7 november, 2011 on 14:25 Svara

    Så tänker jag med jag vill också jobba innan jag får fler barn

  10. Emma 7 november, 2011 on 14:25 Svara

    Så tänker jag med jag vill också jobba innan jag får fler barn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna