VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det går bra nu!

 

 

Åh, vad jag ÄLSKAR tiden som är nu även om vi har alldeles för lite familjetid och kanske för många bollar i luften. Men vi jobbar liksom här och nu för det som komma skall, och vi gör det just för familjen. Så då känns det ju inte så jobbigt att kämpa lite extra, när vi känner att det här kommer bli så himla BRA!! Full fart framåt! Men jag glömmer inte av att stanna upp ofta och tänker på hur lyckligt lottad jag är och hur fantastiskt det är att pusselbitarna faller på plats så här lätt och smärtfritt. Det går bra nu helt enkelt:-D.

 

Kom hem från jobb och till min stora lycka var E vaken! Men han gick på övertid hehe, var sådär härligt övertrött. Han blir bara glad och skrattig när han är trött :-). Sen åkte F iväg till affären och vi sjöng i Elions säng innan jag gjorde varma mackor och kollade på Elsas värld. Älskade boken men skulle hellre se den som film än som webbtv-serie.

 

När F kommer hem borde vi rensa förrådet för imorgon ska han köra till återvinningscentralen med allt som vi inte vill ha med oss. Är öppet första lördagen i månaden så nu är sista chansen, i december är vi eller i alla fall inte F hemma… Nu kom han här! Med tio studsbollar i fickan haha! Elion ska få en större present men såklart ska han få en studsbollåda i en present också, tror han kommer bli gladast för den. Vad glad jag är att jag kan vara ledig på söndag så vi kan fira vår vackra son ordentligt!


Kommentarer


  1. Sara - Mamma till Max 3 år 4 november, 2011 on 22:46 Svara

    Härligt att allt känns bra! Det är sådana dagar man får bära med sig när livet stundtals bjuder på motgångar. Njut av ”vågen” och lycka till med allt =)

  2. Nina 4 november, 2011 on 22:47 Svara

    Hej. Har ni tänkt på att det är röd dag imorgon med tanke på återvinningscentralen? Kanske är öppet men tråkigt att komma dit om det är stängt. (Annars är det ju kvällsöppet på onsdagar.)

    • Evelina 4 november, 2011 on 23:09 Svara

      Ja jäklar, det kanske är stängt då? Tack för att du tänkte till, ska kolla det!! Kram

  3. Sophie 5 november, 2011 on 12:25 Svara

    har inte riktigt hängt med här. Har förstått att ni har köpt ett radhus? Blir det snart en flytt och är det i samma stad som ni bor nu? Härligt när mycket händer men man måste komma ihåg att stanna upp och andas och det verkar du ju göra:) Lycka till med allt ni har framför er.

  4. Johanna 5 november, 2011 on 13:42 Svara

    Njut av att det går bra 🙂

    Jag avskydde Elsas värld, boken alltså. Tyckte det kändes som att en flicka på lågstadiet hade skrivit den. Fahrman är bra på mycket men skriva kan hon inte.

  5. Anna 5 november, 2011 on 16:28 Svara

    Haa!! Förmodar att du gjort samma tabbe som oss… åkte till tippen och det var stängt. Bara till att åka hem igen med all skit ;(

  6. Anna 5 november, 2011 on 16:29 Svara

    Nu ser jag att du svarat ovanför… så då gjorde du nog inte samma tabbe som oss 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna