VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

STOLT




Bild från eftermiddagen igår. Finaste syskonen som dagligen gör mig så stolt, så stolt. Den stora testar även mitt tålamod nästan dagligen men det som hjälper mig allra bäst genom de stunderna är att tänka på att barn gör så för att lära sig, upptäcka och så vidare. Och det är ju min näst viktigaste roll som mamma, att guida och vägleda hela vägen mot vuxenlivet. Näst efter att ge kärlek i överflöd som bidrar till ett bra självförtroende. Den kombinationen tror jag man kommer långt med!


Morgonen började med hälsosamtal på storebrors skola och det var en sån där stund där jag blev extra stolt och påmindes om vilken duktig och fin kille vi har!


Idag väntar lunchdejt med Lise och Eira innan storebror kommer hem igen. Min älskade har stugdag så han kommer hem senare ikväll. Nu är det nästan så att jag längtar upp dit för att se hur det blir, när det snart börjat bli dags för att välja kakel och klinker i badrummet 🙂 Är väldigt stolt över M också som inte bara är bästa bonuspappan utan även bästa hobbysnickaren. Tänk att vi snart har en stuga som vi kan njuta av hela familjen tack vare hans lilla hobby!


Kommentarer


  1. Arny 17 december, 2015 on 18:48 Svara

    Hej! Har inte alls med detta inlägget att göra, men jag såg att du skrev att du ville köpa den där bilen till Idun i present 🙂
    Jollyroom har 45% rabatt på den nu, om du inte har sett det 🙂
    Var inne och kollade efter julklappar och såg det, tänkte på dig 🙂

    Ha en underbar kväll <3

    • Evelina 17 december, 2015 on 19:46 Svara

      Ja precis, därför jag länkat till den 😉 Men tack ändå för att du tänkte på mig!!
      Kramar och detsamma <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna