VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BÄSTA LUNCHDEJTEN

Tillbaka vid datorskärmen! Idag är en sån där dag där vi har haft fullt upp precis hela tiden och eftersom jag varit själv med barnen då M är i stugan ville jag lägga all min tid på dom fram till läggdags. Nu sover båda gott och jag har några timmar för mig själv. Till att blogga, maila och steka köttbullar haha. Tänkte förbereda det så vi har egna köttbullar till julafton! Vi kommer äta julbord med Elion innan han åker hem till sin pappa och sen åker vi vidare till Ms föräldrar på kvällen. Så ett litet julbord känner vi att vi vill ha även hemma för att fira ordentligt med Elion också. Tänk att det är exakt en vecka kvar IDAG!?


 Idag hade vi bestämt lunchdejt med Lise och Eira så vi möttes strax efter 12 och åt direkt. Sen strosade vi i butiker och hamnade på Espresso House som avslutning. Jag skriver som Lise skrev till mig – timmar känns som sekunder! Det är ju fantastiskt när man känner så tillsammans med andra. Tror faktiskt att Lise (och hennes Peter) var den första av Ms vänner som jag träffade den där hösten för drygt två år sen men det är först nu när hon också har en liten som det blivit av att vi träffats själva utan våra män. Men vi har verkligen klickat så det känns jättekul att det bara skiljer några månader mellan våra töser också. Många playdates to come alltså :).



Fina tjejerna. Lise har en sån där superenergi som gör att hela hon lyser och sprider energi!





Min älskade lillplutta och jag. Finns nog ingen gladare bebis än henne. Hon har inte gjort något annat än smilat och ”pratat” och charmat alla även idag. Känner rent spontant att visst kom Lillebror oplanerat men är det någon bebis som passar att bli storasyskon så här snabbt så är det nog Idun, för hon är så himla enkel. Enkel och alldeles underbar.




  


Och NYFIKEN på Eira! Kunde riktigt visualisera hur det ser ut i vår syskonvagn om ungefär tre månader 🙂



Äta en kvällsmacka eller två ska jag göra nu också, blev så mätt av lunchen (åt jättegod tacobuffé och kycklingenchilladas) att jag inte var det minsta hungrig vid middagstid.



Kommentarer


  1. Malin 17 december, 2015 on 23:23 Svara

    Alltid kul med nya kontakter! Kan drömma mig tillbaka till när min 6- åring var bebis och man träffade nya vänner genom föräldragruppen. SÅ roligt! Saknar det verkligen.

    Och så fin du är i håret! Passar dig kanon! Kram

  2. Lise Eriksen Bru 17 december, 2015 on 23:30 Svara

    Vilka underbara kort ? Tack för allt det fina du skriver, jag känner precis likadant ??
    Fina Idun kommer bli en underbar storasyster. Så nyfiken och snäll ☺️?

    • Evelina 18 december, 2015 on 06:57 Svara

      ❤️

  3. J. 18 december, 2015 on 00:55 Svara

    Vad ljushårig Idun är, med en så mörk pappa menar jag(och vad jag sett av hans bröder och mamma också). Men söt ändå! 😉

    • Evelina 18 december, 2015 on 06:57 Svara

      Hon har exakt samma frippa som jag hade som bebis, med tofsarna vid öronen 😉 men pappas bruna ögon har hon fått i alla fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna