VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DET VIKTIGA FREDAGSMYSET

Blommor som jag köpte förra torsdagen är fortfarande lika fina!

Och lillayster är nästan alltid på första parkett när storebror spexar. SOM han underhåller och SOM hon älskar att titta på. Det trodde jag faktiskt inte med en åldersskillnad på 5 år och 4 månader, att de ändå skulle ha så pass stort utbyte av varandra.

Vi var på stan en snabbis hela familjen efter middagen för att köpa ramar på Granit (snyggaste finns där om man vill ha tunna träramar i svart eller vitt) och sen skyndade vi hem för fredagsmys som Elion längtade efter. Blev lycklig i hjärtat av att han ville stanna här en extradag och natt till!


Kommentarer


  1. Linda 14 november, 2015 on 08:13 Svara

    Så lik storebror i profil! ?

    • Evelina 14 november, 2015 on 10:57 Svara

      Jaa <3

  2. Veronica 14 november, 2015 on 15:22 Svara

    Så himla söt hon är, hon ser så stabil ut. Min dotter är två dagar äldre än Idun, men hon mest sitter eller ligger på golvet och förflyttar sig lite bakåt:) Jag frågade dig om eran Kronan city för ett tag sedan och du var väldigt nöjd med den, nu lutar det åt att vi ska köpa en sån då jag är fruktansvärt trött på våran klumpiga brio happy. Jag hade bara en fundering, du skrev att den blev liten när man packar in den i bilen tror jag och det känns viktigt (vi ska åka och prova den i våran bil innan vi köper den), men jag läste någonstans att man inte kunde fälla ihop den utan att ta bort sittdelen först, hur gör ni? måste ni ta bort den?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna