VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TIPS x 2

Jag är trött, mitt hår är trött… Det sistnämnda har jag i alla fall hittat lösningen på!! (Tröttheten gissar jag på att jag kommer få dras med åtminstone tills Lillebror tittar ut 😉 )

 

Har flera gånger fått tipset om den här färgbomben från Revlon och jag kan bara instämma i allt som sagts. Den är grym – samtidigt som den fungerar som en inpackning ger den extra färgpigment för just din hårfärg. Jag valde 713 som passade perfekt, ger bara lite mer djup och lyster i topparna.

 

img_5899.jpg

 

Ni vet väl om att det finns riktigt bra sidor som ni kan besöka innan ni shoppar online, för att hitta rabatter och erbjudanden för just den butik ni vill handla i? Kampanjjakt brukar jag själv använda mig av och det var även där jag hittade en rabattkod när jag köpte denna superprodukt på Eleven.. Det är bara att söka på valfri butik så hittar kampanjjakt gällande rabattkoder åt dig. Inför julklappsköp och Fars dag (som ju faktiskt är snaaart) kanske Lekmer (där man just nu får 100 kr rabatt när man handlar för 1000 kr) och Bokus kan vara relevanta webshoppar till exempel? Ja det finns i alla fall hur många som helst så bäst ni kikar själva 😉

 


Kommentarer


  1. LindaE 27 oktober, 2015 on 16:21 Svara

    Av någon underlig anledning kan jag inte se dina bilder längre. Kör vanligtvis Chrome men testade nu även IE för att se om det funkade där istället, men icke! 🙁 Någon mer som stött på detta?

    • Evelina 27 oktober, 2015 on 16:26 Svara

      Men åh! Hörde det i helgen men Josefine kunde se bilderna sen… Funkar det inte om du uppdaterar sidan? Hur långt tillbaka kan du inte se bilderna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna