VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HALLOWEEN WEEK

Ingen bra natt sömnmässigt men jag vaknade så glad ändå! Dels för att en rolig utflykt väntar idag men också för att det var Lillebror som väckte mig vid 03 imorse. Jag gillar ju inte att han är så lugn och inte känns lika mycket som Idun gjorde. Kanske är han samma lika som Elion men det var så länge att jag inte riktigt minns, minns bara att han inte heller var i närheten av lika vild i magen som Idun. I alla fall så vaknade jag vid 03 och kände att det var någon som hade hicka och samtidigt snurrade runt, och det var faktiskt bara mysigt. Känns skönt att känna honom mer och mer!

 

Det blir en del halloween på bloggen nu (fick några fler bilder från Josefine igår kväll så idag tänkte jag skriva mer om vårt Halloween på Lisebergs-besök) och jag måste ju bara visa Elions nya maskeradkläder. Han är alldeles tokig i sånt och nu behövde han nåt nytt roligt till halloweenfesten på fritids på fredag, så i förra veckan såg det ut såhär hemma:

 


Elion valde en batman- och en gorilladräkt, båda finns hos Funidelia, på barnavdelningen förstås.

 

Jag har faktiskt aldrig varit på maskerad, men man blir ju nästan sugen på att anordna en bara för det! Fast, inte planera ännu en stor fest som gravid (Ms 35-överraskningsfest och vår bröllopsfest får räcka) så ett annat år i så fall ;). Morphsuits, som gorilladräkten är ju bara för roliga! Elions var något liten som ni kanske ser, så den ska vi byta storlek på.

 

Intressanta ämnen på Nyhetsmorgon idag, tycker jag! Nya studier visar att styrketräning är bra för gravida för att underlätta före, under och efter förlossningen. Känns bra eftersom det är just styrketräning som jag tänkt ha som träningsform under graviditeten! Sen pratas det även eksem och det är också ett aktuellt ämne i familjen då jag har, precis som när jag var gravid med Idun, fått eksem i armveckan men kanske det inte bara är graviditeten alltså utan även vädret och höstluften. Elion har också haft en släng av eksem alldeles nyligen, fast vid öronvecken av alla ställen. Som tur är har det räckt med mildison för oss båda.

Påverkas ni mycket av den torra höstluften?

 


Kommentarer


  1. Linnea i London 27 oktober, 2015 on 09:47 Svara

    Jag är gravid med andra barnet (v 30 nu) och har också fått eksem i armvecken 🙁
    Min kompis pappa jobbar på apotek här i London och han sa att det är jätte vanligt att få eksem när man är gravid!

    Min dotter var född i Augusti och vår pojke kommer efter jul så jag tror att års-tiden spelar stor roll.
    Hur som helt, mina eksem verkar må bra av att bli insmörjda med ”Liquid white soft Parapin”, vet tyvärr inte vad det heter på svenska 🙁

    Hoppas det löser sig för dig med! Kram från London!

  2. Diana 27 oktober, 2015 on 09:54 Svara

    haha vad härlig han ser ut!

  3. Joysan 27 oktober, 2015 on 12:23 Svara

    Haha…vilka härliga dräkter :). Kul med de nya studierna angående träning! Jag var lite ”rädd” under graviditeten och la ner träningen helt runt v 10…önskar att gym-instruktörerna hade sagt ”kom hit så går vi igenom vad du kan träna!” Istället för att säga ”vi förstår dig!”…Om jag blir gravid igen i framtiden så kommer jag definitivt fortsätta träna! Jag tu ler inslagen på Nyhetsmorgon med Lofsan är toppenbra :)…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna