VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HÖSTLOVSBOWLING

Frågade Elion i morse om han ville bowla med mig idag och det ville han gärna! Sen ”försvann” han till kompisar ett par timmar men när jag hämtade honom var han inte speciellt svår att få med. Han älskar att bowla! Och är duktig på det! Lika duktig som mig nu när jag är gravid i alla fall 😉

 

Vi fick en goodie bag på Lisebergseventet igår och i den var det mycket kul för de små! Vampyrblod till exempel, och det testade vi på idag. Halloween har blivit en stor grej även i Sverige tycker jag, och blir nästan större för varje år!? Höst är en sån där årstid som jag tycker blir mysigare ju äldre jag blir, och halloween hjälper också till att göra det mer ”speciellt”.

 

Min lilla vampyr fick laddas med Sibylla innan vi gick till bowlinghallen.

 

img_5934.jpg

img_5933.jpg

Världens bästa lillasyster som publik! Hon är verkligen nöjd med det mesta vår lilla tjej.

 

Mitt bäcken var mindre nöjt med bowling däremot. Fogarna kändes av nästan direkt så jag försökte ta det lugnt och lät Elion spela på min rad emellanåt men alltså aj. Sen gjorde varje steg ont och att flytta foten från koppling till broms likaså. Bowling för min del är nog uteslutet tills efter graviditeten!

 

M mötte upp oss när vi gick hemåt och sen tog vi en runda till en butik innan vi gick hemåt igen och där väntade en present till mig!! Ett par superfina svarta skinnboots som jag tittade på sist vi var på köpcentret och skospanade. Blev jätteöverraskad och GLAD!

Det har varit en sån där riktigt bra dag idag, rolig aktivitet med barnen, flera roliga och positiva bloggmail och så en present bara sådär. Vilken måndag!

 


Kommentarer


  1. J. 26 oktober, 2015 on 23:46 Svara

    Måste bara säga att jag blev glad av att läsa Josefines svar på K:s inlägg… Inget illa mot någon av er alls, jag har ju inte hört hela historien o.s.v.. Men ”vi” mot ”henne”-situationen gav mig lite ont i magen, kan tänka mig att det är extra känsligt som gravid dessutom!

    Du behöver absolut inte godkänna min kommentar om du inte vill att den ska synas för alla, och hoppas du inte tycker att jag lägger mig i. Känns ju som att man känner dig efter att ha läst din blogg sen typ start. 😉 Kram!

    • Mikaela 27 oktober, 2015 on 15:41 Svara

      Vem är ”K”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna