VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

@ THE HOTEL

   
Vi körde hemifrån efter spontanbesök från svärföräldrarna så vi blev lite senare än vad vi egentligen tänkte men vad gör det när man inte har bråttom 😉 Det blev hotellhäng för hela slanten när vi kom fram! Mys på rummet med kortspel och glada barn.

 
Elion bäddade till och med bäddsoffan med glatt humör. Han är minst sagt överlycklig över den här resan och det är ju bara för härligt att se! M tänker happy wife happy life och jag tänker väl liknande med barnen 😉
 

  
Min kula går inte undgå att se! Hotellet (Best Western Plus Mektagonen) är superfräscht och vi har ett superiorrum med pentry på 40kvm och takterrass med utsikt över Liseberg – grymt! Vi bestämde oss snabbt för att testa hotellets egna restaurang vid middagen.

  
 
Utsökt mat och jag åt nog sen godaste pizzan nånsin! Vi träffade på Malin ”fnulan” som också ska till Halloween på Liseberg med som familj imorgon. De gillade också maten!
 

 
Haha alltså… Ber om ursäkt för sämsta ljuset men vi glömde systemkameran hemma och den underbara mysbelysningen på restaurangen gick inte fånga utan blixt… Så jag lovar att restaurangen var mysigare än den ser ut här!

Nu sover barnen och jag och M ska njuta av vårt stoora hotellrum innan vi också sluter ögonen. Imorgon väntar en dag på Liseberg som sagt och vi längtar! Det ska bli skoj att se deras Halloween, sommar och jul (mysigaste som finns ungefär) där är helt fantastiskt och jag tycker ju inte att detta verkar sämre.


Kommentarer


  1. Alexandra 24 oktober, 2015 on 20:36 Svara

    Många bloggerskor som är där. Sponsrade? Vi ska testa det också framöver=)

  2. C 25 oktober, 2015 on 08:15 Svara

    Där bodde vi i typ 1 vecka i sommras. Också super nöjda! Fräscht och trevlig personal. 🙂

  3. Hanna 25 oktober, 2015 on 09:50 Svara

    Vad roligt att se, jobbar i samma hus(dvs inte på hotellet) och har ju aldrig sett hotelldelen…

  4. Johanna 25 oktober, 2015 on 15:12 Svara

    Jag kan inte se dina bilder från den 23/10 och framåt :(. Jag har provat med både chrome och explorer. Kollat både via datorn och mobilen.

    • Evelina 26 oktober, 2015 on 10:17 Svara

      Åh?! Fler som inte kan det? Josefine sa att hon heller inte såg lördagens bilder :/

  5. Sandra 26 oktober, 2015 on 12:51 Svara

    Alexandra:
    Japp skulle tro det. Massor av bloggare som varit där men ingen skriver om det är sponsrat. Lite löjligt att inte bara skriva om det är så.

    • Evelina 26 oktober, 2015 on 13:26 Svara

      Jag skrev tidigare i veckan att vi blivit inbjudna till halloween på Liseberg så inget hemlighetsmakeri här inte! 😉

      • Jenny 26 oktober, 2015 on 16:48 Svara

        Hittade inte att du skrivit att ni blivit inbjudna utan bara: ”Vi ska till Halloween på Liseberg på söndag men åker till Göteborg redan imorgon för en hotellnatt.” Vart står inbjudna? Och skulle inte alla sponsrade inlägg ligga under den kategorin ”sponsrade inlägg? Anledning till att jag undrar är för att om man själv vill hitta på något/köpa något spelar det in om man betalat allt själv eller bara delvis när man tipsar.

        • Evelina 26 oktober, 2015 on 17:17 Svara

          Skrev ”och på söndag är vi inbjudna till Halloween på Liseberg” här : http://happilyeverafter.se/mandag-igen-2/ 😉

          Sen har det inte varit några sponsrade inlägg what so ever för den delen. Jag skriver helt bara för att jag vill. Vi var på Liseberg för att testa Halloween på Liseberg, och mitt inlägg där jag visar upp vår version av detta fantastiskt roliga evenemang har jag inte skrivit ännu. DÄR kommer jag skriva i samarbete med Liseberg.

          • Josefine 26 oktober, 2015 on 20:43

            Sponsrat inlägg = köpt och betalt. Detta är ju ett event vi är bjudna på precis som tex en pressträff där man tex får en kollektion presenterad + frukost / lunch / middag. Man får inte betalt för att skriva om det vanligtvis ( då är det ju viktigt att man preciserar detta förstås) Om företaget bjuder in utan att kräva något tillbaka såsom vid tex ett köpt inlägg till en viss summa så är det inte mer än att man bjuds in och får uppleva det och så förmedla sin upplevelse precis som man själv önskar. Inget bestämt på antal inlägg, hur det ska skrivas, inte ens att det måste skrivas om osv. Företag som gör så hoppas förstås på god omtale eller fina bilder men har man inte bestämt att något sådana ska ske är det inte sponsrat på det viset.

            Så känner jag Evelina och VET att ni aldrig behöver oroa er att hon skulle tipsa om något mysigt / härligt / barnvänligt som hon inte själv skulle stå innanför eller själv mena. Alltså man kan inte köpa hennes inlägg på det viset 🙂 Det tror jag ni läsare som gillar henne också vet.

            Men det är intressant att se hur olika alla vinklar det och hur ingående det skrivs om inbjudningar, samarbeten, träffar osv. Det är ju en del av charmen att det förmedlas såsom bloggaren själv vill. Men jag tror det enkelt går att detektiva sig fram till att detta var en arrangerad bloggträff för speciellt inbjudna. Sen om hotell betalas av Evelina, Mange, med hotellcheckar eller om hon blir sponsrad av ett företag, en PRbyrå, sin pappa eller om de använt bröllopspresentpengar till natten på hotellet behöver man väl inte ens spekulera i? Hon hade nog inte länkat och fotat om hon inte trivdes oavsett! Så stay calm out there 🙂

  6. Johanna 30 oktober, 2015 on 10:17 Svara

    Åh jag har två frågor. Vart är ditt fina halsband ifrån. Jag är nominerad i Handelsgalan Norrköping ich är på jakt efter ett större men ändå enkelt halsband och duttar perfekt.
    Sen är jag galet nyfiken på vilken vagn ni valt. Kanske har missat om du skrivit det någonstans. såg att ni hade bokat en. Själv väntar jag barn nummer två. Och ska köpa en begagnad Mountin buggy duet på tisdag:))
    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna