VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MOROT ELLER PISKA?

När jag lyssnade på senaste avsnittet av Träningspodden pratade dom om träningskläder och hur mycket det kan peppa om man har fina sådana. Jag är precis likadan! Nu är jag väldigt dålig på att köpa nya träningskläder, men det är något jag tänker bli bättre på. Just för att det för mig är motiverande, det blir roligare att gå och träna! I podden sa dom att vissa köper nya träningskläder som en belöning för att man tränat bra exempelvis, jag är helt klart mer för morot än piska… 😉


Så, jag blev så GLAD när jag såg att Babyshop har en megastor Midseason Sale just nu, och ännu gladare när jag såg att det fanns gravidträningsbyxor! För DE är inte lätta att hitta!




rm13_xlarge

En ny träningsbh behöver jag också för den jag har varken passar eller är fin 😉 Viktigt att ha en sportbh som ger bra stöd och som ”håller allt på plats” under träningspasset.


rm13_xlarge

Och kolla gravidträningsbyxorna! Vilket härlig färgklick! Mönstrade träningstights är ju väldigt inne och även om svart är svart så är det här väldigt mycket roligare. Det gäller att färglägga i det gråa höstrusket hihi. Längtar redan nu efter att få inviga detta vid närmsta tillfälle! Förhoppningsvis början av nästa vecka, Babyshop brukar vara riktigt vassa med sina leveranser.


Nuuu kom min man hem, tjoho!



Kommentarer


  1. Ulrika 16 oktober, 2015 on 17:38 Svara

    Testa boobs amningsträningsbh om du planerar att amma. Den är toppenbra! Aldrig sett gravidträningsbyxor men två tummar upp för att det finns.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna