VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

COUNTDOWN



Idag är det prick 1 månad tills jag och M säger I do!


Morgonen har jag och Idun tillbringat i soffan, den senaste halvtimmen sov hon på mitt bröst och innan dess letade jag inspiration till en eventuell bröllopsbukett. Har inte bestämt mig för om jag vill ha en ännu, men det lutar väl åt det. Antingen i vitt eller i rosa. Med en blandning av rosor, nejlikor, dahlior, kvistrosor, krysantemum. Allihop eller några av dom. Eftersom det i så fall blir något vi kollar upp när vi är på plats blir det de blommor som finns just då.


Smycken är något annat jag har börjat spana på. Vill ha ett par fina örhängen, gärna hängande, och kanske ett armband. Glittriga sådana. Mer fokus på örhängena och så något enkelt armband.

Nu ska Idun äta potatis/morot/majspuré och sen väntar vi på en man som ska komma och hämta Elions gamla säng. Hoppas att M inte behöver jobba på jouren ikväll så att vi kan fixa i ordning i hans rum!



Kommentarer


  1. Sandra 6 augusti, 2015 on 12:36 Svara

    Och jag har 23 dagar kvar 🙂 Börjar bli pirrig!! Jag har köpt örhängen men vet inte om jag är riktigt nöjd.. Skulle vilja ha större och precis som du skrev glittriga. Tipsa gärna om du hittar 🙂 Kram

    • Evelina 6 augusti, 2015 on 18:54 Svara

      Åhh spännande!!! Rose&lily har väääldigt mycket fint!! Kram

  2. Malin S 6 augusti, 2015 on 14:21 Svara

    Hej finaste du! Detta blir min första kommentar på din fina, härliga blogg.. Tänkte iallafall skriva att jag totalt ÄLSKAR din blogg, heelt underbar är den! Vet inte riktigt hur jag hittade hit men här är jag iallafall. Du verkar vara en så otroligt fin och härlig människa och dina barn är nog de sötaste jag sett. Följer vägen till ditt bröllop med stoor spänning, du och din man verkar vara ett riktigt team! Du är ju redan så himla vacker, hur vacker kommer du inte då vara på din stora dag!? Hur som helst, jag blir riktigt glad av att läsa din blogg och titta på din instagram och blev lite mer förtjust när jag såg att ni bor i Jönköping (stämmer vaa?) , jag håller nämligen till en lite bit utanför jönköping varannan vecka då min pojkvän bor där, och en liten dröm (för mig iallafall 😉 ) är att en dag köpa ett fint hus en vacker dag i Jönköping. Vet inte riktigt var jag ville komma med denna kommentar, den blev lite rörig, men jag tror mest jag ville berätta för dig att du är en väldig inspiration för mig, med din positiva inställning och glada vardag och allting, jag beundrar dig för allt du gått igenom och jag ville också skicka massor av kärlek och en stor kram till dig. <3

    • Evelina 6 augusti, 2015 on 18:53 Svara

      Men gulligaste raraste du! Vilken otroligt FIN första kommentar, TACK!! Ja Jönköping stämmer bra :). Var i krokarna håller du till då? Hoppas att dina drömmar blir sanna en dag!
      Massa kramar och trevlig kväll <3

      • Malin S 6 augusti, 2015 on 19:12 Svara

        Utanför Sävsjö, 7 mil från Jönköping 🙂 Kramar!! Ha en fin kväll <3

  3. Monika 6 augusti, 2015 on 15:54 Svara

    Hur ser en dag ut för Idun nu med mat? Vad har hon testat, gillar/ogillar. Hur mycket äter hon?
    Vh
    Monika

    • Evelina 6 augusti, 2015 on 18:51 Svara

      Vi håller på att omvandla 12-målet till lunch och där äter hon ungefär en halv burkmat med hemmagjord puré. Potatis/morot/majs gillade hon massor igår och idag! Målet därefter, kring 15, är utbytt till ett helt grötmål och gröt gillar hon också. Känns som hon fått kläm på själva ätandet lite nu, var inte helt lätt med skeden där i början hehe.. Hoppas att vinden har vänt lite för dig?! Kramar

      • Monika 7 augusti, 2015 on 06:46 Svara

        Hej!

        Mest motvind här i mat och sömn. Vaknar minst varje halvtimme från 21 till 06. Växer så det knakar, vänder sig och har en massa energi men sömnen är inte bra. Äter lite smakportioner, men mest ersättning. Dock kan dagarna gå då han får i sig högst 1,5 flaska för att då på kvällen och natten äta desto mer. Förstår inte varför sömnen är så ytlig och orolig, han är ju annars så pigg och glad.

        Kram
        Monika

        • Evelina 7 augusti, 2015 on 22:35 Svara

          Åh… Konstigt att han gör så, är det inte kring nu de flesta börjar få mer och mer nattrutiner om de inte haft det?
          HOPPAS att det vänder snart så du får sova!!
          Kramar

  4. JUNITJEJ 6 augusti, 2015 on 18:06 Svara

    Så kul att ni snart gifter er!!! Din blogg rymmer så mycket kärlek.

    • Evelina 6 augusti, 2015 on 18:49 Svara

      Jaa det tycker jag med 🙂
      Vad fint att du tycker det! Kärlek behövs det mer av i världen. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna