VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MINIFOT TILL VUXENFOT



Det känns som igår storebror var såhär liten. Nu börjar han snart i förskoleklass. Det blir så påtagligt att tiden går alldeles för fort, att man måste prioritera det som är viktigt. Välja bort det som inte känns bra. Leva med glädje, känna glädje. För mig är livet att umgås med min familj och mina vänner som ger mig just glädje. Det är dom jag vill fylla mina dagar och minnen med! Men det absolut bästa som hänt mig är att få bli mamma, och att få dela livet med min alldeles egna familj är verkligen det bästa jag vet. Önskar och hoppas att vi alltid kommer följas åt, så länge det är möjligt. Every step of the way. Jag vill gå brevid bebisfötterna och genom alla storlekar de kommer passera.


Ja alltså jag är känslofylld och lite extra stolt över mina barn idag som ni märker. Det kommer såna dagar lite här och där, där jag på nåt sätt påminns om hur magiskt det är att just jag får vara här, vid deras sida. Det är inget jag någonsin kommer ta för givet.


Är helt slut efter dagens jobb, mätt i magen av tacos och ligger här brevid min sovande bebis och väntar på pappan i huset. Svärfar behöver låna spikpistol som ligger i stugan.


På hemmafronten är det fortfarande lite ostabilt, ännu ett element har börjat läcka så vi får se var detta slutar ;). Försäkringsbolag är i alla fall inkopplat för att kolla upp det med eventuell fukt och ohyra. Och världens bästa Karro kom hit innan med rödcederträkulor att lägga vid sängen, det ska visst få bort dom. Känns som att jag kommer sova bättre inatt!


Kram/E



Kommentarer


  1. Linn 5 augusti, 2015 on 21:26 Svara

    Jag håller verkligen tummarna att oturen vänder snarast!
    En fråga, vad tycker ni om er skötväska? Jag har en jämngammal bebis som Idun och har ledsnat på halvdana väskor med flaskor/blöjor/kläder/prylar i en enda röra, så nu är det dags att investera i en bra en så bebistiden underlättas lite 😉 Är liksom du allergisk i de vanliga skötväskor så jag eftersöker en snygg men samtidigt funktionell. Kan ni rekommendera er?
    Hoppas att du får sova bättre inatt 🙂 Tack för bästa bloggen som jag alltid kollar först av mina ca 10 st jag följer <3

    • Evelina 6 augusti, 2015 on 18:55 Svara

      Den är jättebra, lagom stor och sådär. Älskar att man kan fästa varje sida på barnvagnshandtaget istället för hänga remmen över (gör jag iofs ibland också). Lagom med fack och sådär också.
      Tack för att DU läser, vad härligt att du trivs här inne!!
      Kramar

      • Linn 7 augusti, 2015 on 20:26 Svara

        Stort tack för svar! Får nog bli en beställning av en sån 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna