VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JOBBEFTERMIDDAG

Nemen en lugn förmiddag utan några som helst aktiviteter har vi här hemma, jag och Idun. Eller jag ”bröllopsmailar” en del. Sista knutarna ska knytas. Idag är det FYRA veckor tills vi åker!?


Halv åtta brukar vi vakna och går upp för soffmys, idag likaså. Men jag är väldigt trött efter att ha sovit riktigt dåligt. Det har varit varmt och så har det nog varit tankarna på de där äckliga inneboendena. M väckte mig innan han gick till jobbet och sa att elementet i köket läcker… Oh no!! Verkligen otursvecka när det gäller huset alltså. Nu måste vi ta hit en rörmockare också som kan ge oss domen. Men, det löser sig såklart! Jag är mer nojig över ohyran haha, M kanske mer logiskt över allt det andra som kostar mycket mer pengar.



 

Om en stund kommer svärmor hit för att mysa med Idun en timme eller två. Jag ska jobba eftermiddagen men på det här sättet kan M jobba nästan heldag i alla fall. Ikväll ska vi monterna ner Elions gamla säng som såldes direkt (jag verkar alltid sätta för långa priser på blocket hehe) och kanske bygga upp den nya? Beror på hur mycket min blivande man orkar :).



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna