VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KANIN TILL FRUKOST

   

Godmorgon nya veckan! Idun sitter alltid med oss när vi äter och äter sin kanin ;)…

Man blir ju lite förvirrad över vilken dag det är såhär i semestertider, så tur att jag jobbar lördag och söndag så vi behåller lite koll på var i veckan vi är haha. Nu är Ms sista semestervecka här och det har gått SÅ FORT. Vi har renoverat precis alla dagar, dock i olika hastigheter, men så mycket som har hänt här i vårt lilla radhus! Och vi har ju faktiskt en väldigt speciell resa om ungefär 5 veckor så det går ingen nöd på oss direkt. Och beachväder har vi haft i tre dagar. Och då var vi på stranden. Så ja, vi är rätt nöjda med semestern ändå :).

Idag lägger M golv i köket och jag och Idun har fått ett uppdrag, att köpa sånt där golvskydd som man har under diskmaskinen. Tror vi ska köpa en gardinstång till vardagsrummet också, det blir så mycket hemtrevligare med gardiner på plats.

BÄSTA dagen till dig!

Kram/E


Kommentarer


  1. Alexandra 27 juli, 2015 on 10:26 Svara

    Håller med om att semestern fått sjukt fort! Men för en annan så övergår den i föräldraledigt i 8 månader❤ nästa vecka bf. Hoppas han inte dröjer för magen är så jobbigt ivägen nu haha

  2. Sofia 27 juli, 2015 on 11:07 Svara

    Hej Evelina! Tänkte fråga om tips i Jönköping, vet inte om du gjort sånt inlägg förr men vi är på semester, på väg emot Stockholm och från Stockholm verkar Jönköping lagom att stanna då vi har två barn med, födda okt 13 och mars 15. Är Stadsparken något att besöka? Och vad får vi inte missa? Mvh Sofia

    • Evelina 27 juli, 2015 on 11:12 Svara

      Ja Stadsparken är perfekt för att rasta barn! Synd att inte solen är framme bara… 🙂
      Men finns kiosk med enklare mat där om ni inte vill köpa med er något.
      A6 är annars ett smidigt stopp men det är ”bara” ett klassiskt köpcenter och ni kanske vill få lite frisk luft. Brahehus är ett klassiskt väggstopp här i närheten också!
      Kram och välkomna!

      • Sofia 27 juli, 2015 on 14:45 Svara

        Vi stannar några dags så

        • Sofia 27 juli, 2015 on 14:46 Svara

          Dagar så det ska väl va fint någon dag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna