VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN RIKTIG MYSDAG

 

Idag hade vi mysigt fikabesök av Ms bror med flickvän. Idun satt länge, länge hos sin farbror och vi pratade alla länge om allt och inget som hänt sen sist. Ute har det regnat till och från precis hela dagen så det kändes extra mysigt att sitta inne sådär. På dagarna har vi ju oftast saker för oss och är i farten mest hela tiden, så detta var ett skönt avbrott faktiskt.

 

På kvällen kom världens bästa Karro förbi när jag frågade om hon orkade så då blev det tjejmys. Med Idun i soffan tills hon var redo för sängdags och sen la vi tre oss i sängen med Idun emellan tills hon somnat och lite till. Urmys. Sen gick vi till vardagsrummet, tände en brasa, ställde fram lite nötter och turkisk peppar och kröp upp under en filt. Medan M jobbade på med golvet i köket haha. Han svettades och vi frös ;).

Nu har han slutat för dagen (det är ungefär halva golvytan kvar) och vi ska snart gå och lägga oss. Försöka vända tillbaka på dygnet nu den här sista semesterveckan. Imorgon väntar ett tidigt sjukhusbesök för mig (men lilla familjen följer med) och därefter åker jag direkt till jobbet. Har fått hoppa in extra då det krisat sig lite men jag vill helst inte vara hela öppettiden (känns för länge att vara ifrån Idun) och får gå hem några timmar innan stängning om det är lugnt.

Puss & Kram!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna