VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KULSHOPPING?!

 

 

Jag och skruttan utanför IKEA där vi köpte gångjärn och golvfoam. Spännande värre va ;): Sen åkte vi vidare till Byggmax för att köpa golv innan vi åkte hemåt igen.


En liten parantes är ett shoppingtips till alla blivande föräldrar! Vi har Axkids babyskydd, som är väldigt enkelt och smidigt att bära med sig MEN jag har till skillnad mot när Elion var liten insett att det faktiskt hade varit bra att ha adaptrar till vagnen, och kunna sätta babyskyddet på chassit till vagnen vid just såna här tillfällen.


På hemmaplan lyfte M in dagens shopping och bytte om för att åka in mot stan där han skulle möta upp sina vänner och jag och Idun fick promenadsällskap av Karro. Ikväll tar vi det lugnt på hemmaplan jag och min lilla sötnos, jag mår inte helt hundra och vill ladda inför jobbhelg. Har även laddat med godis och glass till ikväll ;). Något bra på TV kanske? Det blir ju oftast Netflix så har knappt koll på vad man kollar på nuförtiden.


Kram/E


Kommentarer


  1. Sofia 24 juli, 2015 on 17:39 Svara

    Finns de inte adaptrar att köpa? Vi körde brio smile till storasyster (född 13) och när vi fick lilllasyster (15)

    • Sofia 24 juli, 2015 on 17:40 Svara

      Och bytade vagn till buggabo donkey så fanns de att köpa till 🙂 hade inte klarat att ha storasyster springande lös och bära lillasyster, så den vagnen är perfekt till oss 🙂

    • Evelina 24 juli, 2015 on 17:41 Svara

      Absolut, har ju länkat till ett par här 🙂 sen har varje vagn adaptrar som tillbehör, det är bara att vi inte har köpt till det 😉

  2. Petra 24 juli, 2015 on 18:27 Svara

    Vi valde ett babyskydd som har ett helt unikt huvudskydd och en vagn som tyvärr inte är så vanlig på svensk marknad så den möjligheten fanns inte för oss. Under våra 7månader som föräldrar har vi dock inte alls kännt att vi saknat detta, går toppen att sätta babyskyddet i kundvagn istället.

  3. Anne 24 juli, 2015 on 18:52 Svara

    Jag har faktiskt inte saknat den funktionen trots att jag från början hade tänkt köpa ett skydd som passade på vagnen. Det har inte behövts! Men. Jag har också axkid. Och gud vad jag stör mig på att strumporna fastnar i kardborren! Varenda strumpa har lösa trådar och är liksom helt skavda. Gaah! ;p Samt att tyget samlar så sjukt mycket damm. Vi har inga djur men ändå är babyskyddet helt ludet?! >. <

    • Maria 25 juli, 2015 on 08:12 Svara

      Åh! Har också jättemycket problem med att strumporna fastnar i babyskyddet. Strumporna är så slitna på hälarna så det ser ut som dottern gått minst en mil i dem! =) och igår när jag lyfte upp henne så satt båda strumporna kvar i stolen!?

  4. Diana (La Madre) 24 juli, 2015 on 18:54 Svara

    Hur fin får man vara och underbara sötnosen där. Fasen vad snabbt tiden går. Min fyllde just 4 år, min minsting och när jag ser bilden på din fina i babystolen där så inser jag att dom här fyra åren passerat olagligt fort. :/ Men jag ser min lilla 4 åringen liten fortfarande, att vara 4 år är inget märkvärdigt.. hon får vara liten länge till. <3

  5. Sandra 24 juli, 2015 on 19:28 Svara

    ja vi älskade att man bara kunde klicka i babyskyddet på chassit så stumpan kunde sova vidare utan att bli störd och att slippa bära det tunga babyskyddet på armen!

  6. Sara Olsson 24 juli, 2015 on 23:39 Svara

    Vi har adaptrar till vår trike – sjukt smidigt!! Vi hade det inte till tvillingarna, och saknade det inte. Men ja, väldigt skönt!

  7. Jennie - mamma till W&A 25 juli, 2015 on 08:34 Svara

    Galet fin du är i kjolen! Var inne på H&M’s hemsida och kollade men den var så klart slutsåld. Måste tipsa om en poster som jag tänkte kunde passa i Elions nya rum (vi har samma tapet på killarnas garderobsdörrar och jag har precis beställt postern). Finns hos Desenio under barnposter, en poster med olika tassavtryck på ?.
    Kram

  8. Petra Eng 25 juli, 2015 on 21:01 Svara

    Precis samma sak konstaterade jag gällande babyskyddet och adapter när vi fick nr2 för ett år sedan. Hade vart guld värt i många lägen. ?

  9. Frida 28 juli, 2015 on 11:40 Svara

    Att kunna sätta på babyskyddet på vagnen är ett krav för oss nu när vi jagar vagn, så adapter är lika självklart som en vagn 🙂 woop!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna