VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VEDFÖRVARING

Jamen sedär, redan kväll igen! Alltså jag förstår inte huur dagarna kan gå SÅ snabbt. I och för sig går de ju snabbare som de senaste dagarna när jag har somnat om efter Iduns första måltid och inte gått upp förrän typ 10 ;)… Det finns så mycket vi vill göra hela tiden också! Så när vi slutar för dagen är klockan alldeles för mycket. Kanske ska försöka vända tillbaka på dygnet lite och somna tidigare för att också kunna starta dagen tidigare. Blir ju ändå samma vakentimmar men med känslan att dagen är längre.

Efter stugmålning åkte vi förbi erikshjälpen innan vi åkte hemåt där vi fick mysigt Karrobesök. Hon och jag tog en prommis med barnvagnen till affären nästan direkt, för att handla blöjor mm samt hämta paket. Jag hade beställt ett par vita skinnskor från Lacoste via Campadre, till manvän och de passade perfekt. Han är en sån som lägger alla sina pengar på stugan, numera även huset, och emellanåt även mig, så han unnar väldigt sällan sig själv kläder och sånt. Tur jag gillar att köpa överraskningar och tur att vi nästan alltid gillar samma saker så att han tycker om det jag väljer åt honom :).


IMG_6139

IMG_6149

Dåliga kvällsbilder men måste visa vår nya vedförvaring!


Sockerlådorna fanns i stugan när M köpte den och vi har som sagt massor med ved där ute att hämta hem. Kaminen kommer användas väldigt flitigt i höst och vinter, that’s for sure.

Golvlister, taklister och köksgolv är synliga projekt på bilderna som är på gång här hemma. I köket kommer vi lägga ett billigare klickgolv i ek i väntan på den större renoveringen av huset då alla golv kommer bytas ut till ett och samma, men det är förhoppningsvis rätt många år bort.

Nu ska jag maila till vår vigselförättare borta i USA och vänta på att M ska joina mig här i soffan.

KRAM


Kommentarer


  1. Joysan 15 juli, 2015 on 00:26 Svara

    Åh så snyggt med sockellådor som vedförvaring! Den idén tror jag att jag lånar, hihi.

  2. Maria 15 juli, 2015 on 07:23 Svara

    Du brukar tydligen läsa acarolinas blogg eftersom ordet ”manvän” helt plötsligt dyker upp i din blogg 😉
    PS: Så snygg vedförvaring! Jag vill också ha ett sådant hos oss! 😀

    • Evelina 15 juli, 2015 on 08:35 Svara

      Åh hennes blogg läste jag förr för massa år sen! Men manvän skrev jag en del i början av vårt förhållande med och kom mer bara för att jag helst inte säger man innan han faktiskt är det, och pojkvän känns inte helt rätt när han är 35 år ;).

  3. mamma mindy 15 juli, 2015 on 07:50 Svara

    God förmiddag söta..Så mysigt 🙂 Hoppas att allt är bra med er alla..
    Vet ej om du har eller vet om att man ligger i skiljsmässa,,dok inte mitt beslut men jag har gått vidare & träffat världens finaste..får se vart allt leder 🙂 Ödet är underbart när man minst annar det.
    Ha en fin sommar dag.kram kram

  4. Monika 15 juli, 2015 on 08:24 Svara

    Oj, sover dottern till 10?

  5. Jennie-Hemmafru 15 juli, 2015 on 08:57 Svara

    Snyggt!

  6. Monika 15 juli, 2015 on 13:56 Svara

    4 månader blev Leon idag. Var till Bvc. 6100g och 62 cm. Han hade på 1 månad ökat 1760g. Nu går kurvan äntligen upp. Igår smakade han lite risgröt och oj vad han såg fundersam ut. Nu tar han napp vid vilan och har funnit ro i en snutte. Men dessa nätter! Vaknar minst varje timme från kl. 21. Hans armar och ben sprattlar, så gan kan ofta inte somna om själv. Åh vad jag skulle vilja sova en natt med minst 4 timmar i sträck.

    Vh
    Monika

  7. Alexandra 15 juli, 2015 on 17:02 Svara

    Du uppdaterar så lite och sällan numer? Är det lite sommaruppehåll nu kanske? =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna