VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VI HAR ETT VARDAGSRUM!

Förmiddagen gick åt till att ta bort täckpappen i vardagsrummet och sen få resten av möblerna på plats. Eller ja, det ät vårt fina gamla skåp som vi inte hittar någon plats till. Nästa steg är att få tv-väggen klar, men nu tar vi lite semester när det är sommarvärme ute. Pyssla inne får vi göra lite på morgon och kväll.



Nu när möbler är på plats och det mesta av renoveringen är avklarad ska jag fokusera på att packa upp! M har ju fortfarande mycket småpill kvar med lister, foder etc. Här packade M upp våra två torkade minikantareller som är ett sweet memory av en av våra första dejter. Ingen tur i svampplockning, men tur i kärlek!



Förmiddagshäng på framsidan hann vi också med. Idun åt och sen joinade M oss. Elion leker med kompisarna på gatan mest hela tiden.

Nu har vi varit och köpt lås till ytterdörren, hämtat med lunch från Max och ska äta den hemma innan vi går ner till stranden för ett par timmar där. Vattenmelon och vatten packas med. Och det bästa? Jag tror Idun kommer somna så snart vi lägger henne i vagnen! Om hon gillar nya vagnen vill säga, den kom i förmiddags och ni får såklart se den senare :).


Kommentarer


  1. Milla 2 juli, 2015 on 13:12 Svara

    gud så söt hon e alltså

  2. Alexandra 2 juli, 2015 on 16:32 Svara

    Varför en ny vagn reda?=)

  3. L 2 juli, 2015 on 17:36 Svara

    Hon är så otroligt söt! Och jaa jag vill veta mer om vagnen!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna