VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ALLA DESSA VAL

 Med ett husköp följer väldigt många val, that’s for sure. Det är såklart bara roligt, men när det handlar om ytterdörrlås etc som man liksom inte ens tänkt på innan kan man ju bli helt snurrig efter ett tag.

Idag hade vi världens sovmorgon efter att ha varit vakna en runda vid sju. Så himla skönt. Det är inte bara jag som sover extra bra här, barnen verkar göra likaså.

Sen var det dags för första rundan färg i vardagsrummet. Nu ikväll efter middagen blir det omgång två och sen är det redo för soffa och soffbord att komma på plats. Äntligen!

 

Det är ca 30 grader varmt och strålande sol idag. Helt fantastiskt men det hade varit ännu mer fantastiskt att inte göra något annat än att ligga nere vid stranden. Kanske får bli så imorgon? Kanske inte hela dagen, men vi kan ju faktiskt hinna med både renovering och njuta av sommaren. Det gäller att passa på nu när sommarvärmen äntligen är här och Elion ääälskar ju att bada :). Han och M gick faktiskt ner till badplatsen innan idag när vi mellanlandade hemma en kort stund.

Nu är det grillning här på baksidan som pågår, ska bli såå gott med mat och svärfar är visst på väg!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna