VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TILL MIDSOMMARBLOMMORNA

Dagen före midsommar. Tänk att vi har sovit den allra sista natten i lägenheten? Lägenheten som varit med under hela mitt och Ms förhållande, dit jag flyttade in nästan direkt men officiellt efter fem månader tillsammans. Nu blir det första gången vi flyttar någonstans tillsammans och förhoppningsvis sista! För flytta är banne mig det tråkigaste som finns. Bättre att renovera hemma och få nykänsla genom det ;).

 f12ac152-39f7-45d1-8cd4-6b98e8ef1cde

Äntligen är denna vasen i mina ägor! Har suktat efter den länge nu, men den har varit slut på vårt MIO och den säljs inte via nätet. Så det var faktiskt lite materiell lycka igår när jag köpte den. Tänker att den blir perfekt nu som en liten inflyttningspresent till oss själva, och imorgon kan jag gå en runda med barnen och plocka en midsommarbukett. Lite midsommarfeeling måste vi ju ha trots all renovering.

Ikväll går några flyttlass men innan dess ska jag och barnen åka en sväng till köpcentret. Köpa handdukar och lite annat smått och gott. I eftermiddag är det även dags för en behandling hos Ta bort din tatuering. Det har ju varit en liten paus nu på ett år ungefär på grund av graviditeten men nu kör vi igen!

Ha FINASTE dagen!


Kommentarer


  1. Marie 18 juni, 2015 on 19:40 Svara

    Vacker vas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna