VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FLYTTDAGEN

  Idag blev det ingen renovering what so ever, istället har vi flyttat! Vi tänkte först flytta nästa helg men så tänkte vi att det är skönare att bo på ett ställe. Även om det är renoveringskaos just nu. Men att slippa ”projektet” att ta sig hem på kvällen till exempel. Nu blir det mer relaxed, ta lite här och där typ ;).

 

Här är mitt blivande kontor som numer är vitt. Även genomfartsrum ut till Ms ”man cave”, dvs garage och hobbyrum. Många bygger tvättstuga i det utrymmet men med tanke på att min man har så mycket verktyg, vapen etc så tycker jag att han ha det stället att förvara sånt på ;). Jag och barnen gick till huset några vändor i förmiddags, med blommor och täcken och kuddar mm.

 

Vi var även på köpcentret för lunch med Karro och projekt nya handdukar bockades av!

 

När vi kom hem kom Nadja förbi och hade med sig en flyttcheescake som hennes mamma gjort.

 

Detta var så himla sött! Idun satt på Nadjas mage, och lilltjejen där inne buffade Idun i rumpan ♥ Tänk att det för bara några månader var Idun som låg i min mage och kickade sådär!?

 

TACK för all flytthjälp idag, med bärhjälp och barnvakt. Ms bröder och en av flickvännerna hjälpte oss att bära och sista lasset såg ut såhär. De åkte ner till huset i släpkärran haha…

 

Efter en sväng till stugan med Karro för att hämta utemöblerna och sen blev det flyttpizza framför en brasa. Alltså kaminen tillsammans med den öppna planlösningen är det bästa med hela huset!

 

Sen somnade båda barnen och M byggde ihop Iduns spjälsäng som nu får på långsidan och får stå fristående. Inte ihopsatt med min långsida alltså. Sen korkade vi upp bubblet och skålade för att vi nu bor i vårt hus!

Midsommarafton imorgon. Ska bli mys att få vakna upp här för första gången.


Kommentarer


  1. Sandra 19 juni, 2015 on 01:43 Svara

    Vad mysig få sova första natten i huset 🙂
    Det är nåt speciellt, mysigt och ovant innan man lärt sig alla nya ljud och sånt.

    Trevlig midsommar 🙂

  2. Alexandra 19 juni, 2015 on 06:46 Svara

    Så skönt! Måste fråga. Bröderna ser ut som trillingar! Är någon av dem tvilling med varandra? Sjukt lika bröder.

    • Evelina 19 juni, 2015 on 07:48 Svara

      Haha det var samma reaktion på den bilden på instagram. Nej inga som är tvillingar eller trillingar ;). M är äldst, sen kommer Nicke till vänster som är ett år yngre och sen Danne som är fyra pr yngre. Men man ser verkligen att de har samma föräldrar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna