VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PICKNICKONSDAG

Vilken underbar dag! Ska jag klaga på något så är det blåsten, jag och blåst är inte riktigt vänner. Tycker det är riktigt jobbigt och jag har väl känsliga öron eller något, för jag får ofta ont när det blåser. Men. I-landsproblem. Jag har haft en perfekt dag med båda barnen, Karro & Elin, och senare även M. Promenad, picknick och fotfbollsmatch. Den senaste aktiviteten var inte Karro med på men då lånade vi med Elin ändå.


   

Världens gladaste Idun fick komma upp från liggdelen på vagnen en stund hon med ♥


Karro hade gjort goooodaste kycklingsalladen med pasta, soyabönor och massa annat smarrigt.


  

Jag och Idun gick med båda barnen hemåt där vi mötte upp M för att åka till Elions match


Elin och jag hittade massa söta hundar att gosa med innan den startade


Och vet ni var vi har gjort nu? Tittat på VÅRT HUS! Alltså vilken känsla. Fortfarande ganska overkligt att vi faktiskt har köpt det, och ska flytta in snart. Nu får vi börja flytta över kartonger och sådär och ställa i garaget, men det är fortfarande måndag som gäller för att få tillträde helt och fullt, eftersom städbolaget hade klantat sig och inte alls städat idag som de skulle. Morr. Fast det gör ju inte oss så mycket eftersom vi ändå får tillgång till garage och hobbyrum :).


Kommentarer


  1. Hanna 11 juni, 2015 on 20:58 Svara

    Vilken mysig dag. Jag gillar inte heller blåsten. Det har ju blåst konstant i flera veckor nu. Det kommer nog inte sluta heller men det trodde jag i och för sig om november förra året då solen aldrig visade sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna