VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DET VIKTIGASTE KORTET

I år är det 11 år sedan jag tog körkort. För mig gick det väldigt smidigt och jag klarade allt på första försöket, kanske mycket på grund av att jag började köra traktor och fyrhjuling i stallet redan som 13-åring typ ;)… Sen övningskörde jag mycket privat, så när det var dags att börja på körskolan behövde jag bara ta 5 lektioner tror jag det var, varav den sista var precis före uppkörningen. Dessutom hade jag körkortsteori som ett tillval på gymnasiet, så jag behövde inte läsa den på fritiden, mer än till prov och läxor förstås.

Ett annat smidigt sätt att läsa på inför uppskrivningen är över nätet så man kan styra den tiden själv. På körkortskolan.se kan man få hjälp med teorin. Där kan du öva med hjälp av 1000 körkortsfrågor! Alla frågor är utformade tillsammans med erfarna trafiklärare och man kan använda tjänsten även i mobilen eller på surfplattan. Perfekt att läsa på inför teorin om man exempelvis pendlar alltså.

Minns fortfarande känslan av att ha klarat teorin och uppkörningen och att få sitt alldeles egna körkort! Underbar! Hur minns du din ”körkortstid”, eller är du kanske mitt uppe i den?

 

korkortskolan.se

(Inlägget är i samband med Körkortskolan.se)

 


Kommentarer


  1. Johanna 10 juni, 2015 on 18:45 Svara

    Hur kommer det sig att du väljer detta samarbetet?

  2. Johanna 11 juni, 2015 on 17:19 Svara

    Försöker igen; vad får du ut av detta samarbete?

    • Evelina 12 juni, 2015 on 07:06 Svara

      Dina kommentarer hade hamnat i spam så ber om ursäkt för sent svar :).
      Vet du att det tycker jag inte du behöver veta. Ni har önskat att få veta om inlägg är samarbeten och det tycker jag är schysst, men resten tycker jag är min ensak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna