VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HEMMA IGEN

IMG_5843

IMG_5847

Min älskade familj som nu gjort sin första lilla semester som fyra ♥

Och vi är så imponerade över Elion! Han har gått överallt i helgen (ja förrutom när vi tog spårvagnen), sovit länge på morgnarna och hjälpt till lite här och där. Spralliga älskling, du är en helt unik femåring och världens bästa storebror. Hemma sover han ju ofta till kring 06 så vi var väl inställda på det även nu och på ett hotellrum där alla sover i samma rum är det såklart lite annorlunda. Men lillasyster har velat äta första gången kring halv 8 och Elion har vaknat vid 8 när hon ätit färdigt. Snacka om lyx!

Vad glad jag är att vi kom iväg en långhelg nu innan husflytten (en vecka kvar tills renoveringsstart IDAG!), att bara få vara tillsammans allihop och göra roliga saker. Denna helgen kan jag leva på länge.


Kommentarer


  1. Cissi 8 juni, 2015 on 09:05 Svara

    Vilken mysig tripp ni verkar haft 🙂 Men vem tog korten på er tillsammans? Hihi! Kul och ha när alla är samlade.

    Kram

    • Evelina 8 juni, 2015 on 10:13 Svara

      Jaa bästa!! 🙂
      Det gjorde snälla människor runtom. Man borde fråga och erbjuda sig göra det oftare för det är ju så kul att ha bilder på alla tillsammans!
      Kram

  2. Monika 8 juni, 2015 on 09:22 Svara

    Vad härligt ni haft det. Verkligen er unnat nu när flytten drar igång. Bra med mycket kexchoklad för extra energi. Hur äter Idun på kväll och natt?

    Kram
    Monika

    • Evelina 8 juni, 2015 on 10:11 Svara

      Ja det var välbehövligt med en familjetripp! 🙂
      Hon äter sista gången vid 22-tiden och sover sen till 7-snåret, plus minus en timme.
      Hur är status hos er? Har ni haft en bra helg?
      Kram!

  3. Joysan 8 juni, 2015 on 11:55 Svara

    Vad härligt med familjetrip. Tur med vädret verkar ni ha haft också! : )

  4. Monika 8 juni, 2015 on 12:00 Svara

    Jodå förutom att jag får liggamma och sova redan vid 20 var lördagen i chockens tecken! På fm trotsade vi alla farhågor och drog till ica för storhandling. Leon vill ju bli buren och gärna uppe så han kan titta bakom mig vid axeln. Han prata och charma alla. Vi gick där nästan en timme. Inga protester när vi satte honom i bilskyddet efteråt. Drog vidare till Dollarstore. Tänkte först stanna i bilen med honom och låta pappa gå in, men då han var nöjd fick han ligga i famnen. Han komma in och kolla någon minut så slockna han. Gick och njöt en halvtimme minst. Tänk, har till om med saknat Dollarstore under de senaste 3 månaderna. Tillbaka i bilen fortsatte han sova i skyddet, väl hemma bar jag in honom i det mörkaste rummet och där sov han vidare 40 min. Han plocka in alla varor och ta en fika.
    Som sagt, det jobbiga nu är att han oavsett sömn på dagen är gnällig och kräver mamma mest dygnet runt. Han sover just nu i min famn. Jag älskar det, men önskar lite vila för kropp och knopp ibland. I lördags kväll tog han nappen! Han sög och sög och var själv chockad. Men nappen är ingen favorit så än är vi inte i hamn med den. Det bästa han vet är att prata med mobilen över skötbordet, oj vad han babblar. På tal om babblar. Har du visat Idun Babblarna? Finns på Youtube. Fängslar de flesta barn!

    Kram
    Monika

    • Evelina 10 juni, 2015 on 07:55 Svara

      Vad skönt med en sån dag!! Det förtjänade du mer än någon annan. Haha tänk om man alltid kunde bli lika glad för det lilla. Att se packa upp varor och äta ifred som lyxig egentid är nog bara något en mamma eller pappa förstår ;). Härligt att det är framsteg med nappen också! Idun har bara napp på dagen, på natten sover hon konstigt nog utan alltid (peppar peppar). Babblarna har vi inte sett, men jag har hört fler tala gott om det. Stor kram!

  5. Sandra 8 juni, 2015 on 12:31 Svara

    Vilken härlig familj ni verkar vara! Härligt att få följa er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna