VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SYSKONMORGONPUSS

Alltså de här två… FINASTE i världen! Både för sig och tillsammans. Älskade pusselbitar i mitt liv.

Fick väcka den lilla tjejen idag för snart väntar avslutningssamtal på storebrors förskola. Jag och F ska dit båda två. Tänk att han har gått där i nästan 3,5 år! Sedan vi flyttade hit för lika längesen. Och nu är han storebror. Även om det inte blev som det var tänkt, och de har olika pappor, så skulle jag inte vilja ha det på något annat sätt. Då skulle ju inte Idun vara Idun. Finaste tjejen i världen som Elion säger här brevid mig just nu. Killen som önskade sig en lillebror varje födelsedag från när han var ungefär 2 haha. Inte konstigt att han är en så fin storebror när han önskat att bli storebror så länge!


Kommentarer


  1. Milla 20 maj, 2015 on 07:15 Svara

    Finaste ungarna alltså

  2. Men åh, världens bästa storebror till Idun alltså 🙂

  3. Diana D (La Madre) 20 maj, 2015 on 07:35 Svara

    OMG så söta, syskonmys är det som verkligen får ens hjärta att smälta

  4. Mamma Malin 20 maj, 2015 on 07:50 Svara

    Ååh men vad sött!

  5. Helena 20 maj, 2015 on 08:06 Svara

    Vilket vackert foto!

  6. Joysan 20 maj, 2015 on 09:44 Svara

    Wap fina de är 🙂

  7. Sofie 20 maj, 2015 on 11:18 Svara

    Hej!
    Har följt din blogg länge och jag är precis som du separerad från barnens far. Har verkligen funnit kraft genom din blogg när det var så jobbigast under seperartionen då du fick allt att verka så lätt och enkelt och det gjorde att jag kunde se ljuset.

    Nu till min fråga. Jag har nu träffat en nya man sen ett halvår tillbaka och barnfrågan har kommit upp. Alltså om vi ska skaffa en ihop jag o min nya. En stor del som gör att jag tvivlar är hur mina andra barn skulle ta det och speciellt när de inte får vara hos sitt syskon alltid.
    Svara gärna om du vill hur Elion tänker och funderar kring detta. Har ni stött på några svårigheter och hur tänker du kring detta?

    Kram Sofie

    • Evelina 20 maj, 2015 on 11:30 Svara

      Åh vad skönt att jag kunde peppa dig genom den svåra tiden för det ÄR verkligen en jobbig tid. Det jobbigaste jag varit med om på många vis. Så det var ju bra att jag fick det att låta lätt haha, om det hjälpte dig… 😉
      Det är ju svårt för mig att svara på din fråga, för alla barn är ju olika. Men Elion har tagit allt huur bra som helst och det har bara varit dåligt samvete hos mig helt i onödan! I början när Idun föddes ville Elion vara extra hos oss, jag tror att han liksom testade om han också fick vara här så mycket han ville. Och kanske vara nära mig extra. Sån var han även i slutet av graviditeten, mammig trots att han aldrig varit det förr. Och det var samma för mig, jag behövde vara med Elion mycket mer. Man får gå på känsla och läsa in signaler från barnet helt enkelt tror jag. Men ett syskon är ju aldrig något negativt, tvärtom, det är en liten människa som kommer med såå mycket glädje och kärlek. En ny liten kompis!
      Lycka till med allt <3
      Kramar

  8. Agneta 20 maj, 2015 on 16:26 Svara

    Underbar bild! Syskonkärlek när den är som bäst! Vackra, fina barn!

  9. Hanna 20 maj, 2015 on 22:02 Svara

    Så fin bild på barnen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna