VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄNNU MERA STROSANDE

Ännu en dag med flera timmars strosande med min minsta och största älskling. Jag bara älskar känslan i kroppen efteråt, här snackar vi rolig ”träning”. Frisk luft, motion OCH att ha världens bästa sällskap. Vi har besökt Ticket, ätit lunch på stan och shoppat toppar och tishor till mig :).

 

   

Är SÅ nöjd med det jag hittade! Har genomsökt de flesta affärerna grundligt och letade som sagt billiga överdelar, gärna i bomull och helst inte sådär halvgenomskinliga. Från vänster till höger – rosa tisha med texten OPTIMIST från ginatricot (100% ekologisk bomull), peplumtopp (100% bomull) med spets upptill från new yorker, vit tischa från ginatricot med texten FEAR LESS (100% ekologisk bomull), linne från rut & circle (inte alls bomull men fiiin ändå hehe), vit tischa från lindex med texten BANG BANG (100% bomull).

 

   
Vi var bara hemma en liten stund innan vi åkte iväg igen och jag fick byta om lite snabbt eftersom Idun spydde ner min tröja. Perfekt så jag fick använda en av mina nya inköp ;)… Det blev badrumsspaning på IKEA (fanns inte så mkt intressant men ändå) en snabbis innan stugbesök.

Mina älsklingar i badrummet som nu börjar ta form! Jag står ungefär vid dörröppningen och Idun sitter framför där det kommer vara tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk, bakom M kommer det vara hörnbadkar och till vänster om mig kommer först toalett och mellan toalett och hörnbadkar ska det vara handfat. Hänger ni med haha? Och så blir det ju en inbyggd dusch mellan mig och Idun också. Längtar tills det är klart, men det är en bit bort ännu förstås! Detta är ju bara Ms ”hobby” ;)…

Efter stugbesök lämnades jag och Idun av hemma och jag gjorde hamburgare till middag. M skulle visst åka iväg och ha hemligheter för sig. Misstänker att det har något att göra med att någon fyller år imorgon ;)…

Hoppas din dag också har varit bra och kvällen är minst lika fin!


Kommentarer


  1. Linda 16 maj, 2015 on 19:21 Svara

    Åh var kommer peplumtoppenn ifrån? 🙂

    • Evelina 16 maj, 2015 on 19:46 Svara

      Åh sorry missade visst skriva det! Ändrat det ;)… New Yorker finns den!

  2. Milla 16 maj, 2015 on 19:30 Svara

    Fina toppar

  3. Diana D (La Madre) 16 maj, 2015 on 19:31 Svara

    OMG fina tröjor, älskar den rosa och allt såg jättefint ut. 😀

  4. Alexandra 17 maj, 2015 on 07:09 Svara

    Grattis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna