VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

CASUAL CHIC

Såhär casual chic vill jag vara klädd alla dagar! Slitna jeans eller chinos med enkla t-shirts och piffa till det med accessoarer. Men jag har inga slitna jeans och vet inte om jag vill köpa det nu när det är där de sista gravidkilona sitter och jag hittar inte bra t-shirts? Nån som har tips? Jag blir irriterad på att det på herravdelningar finns mängder av bomullströjor men det på damavdelningen ska vara en jäkla massa viskos/nylon/polyester-blandningar. Jag vill ha bomull och jag vill inte ha så tunna tyger att tröjan är ”genomskinlig” och bh:n syns. Vilka i-landsproblem va?

M har stugdag idag så han åkte iväg för en stund sen. Jag har bäddat rent, startat tvättmaskinen och ska hoppa ur kimonon och in i kläder. Idun somnade nyss i soffan så om nån timme siktar vi på att ta oss ut i solskenet. Ska nog gå in till centrum och kika lite i affärer efter önskningarna ovan. Fyller ju faktiskt år på söndag och ge sig själv födelsedagspresent är väl inte helt dumt? 😉

 

 

Igår på vår femtimmars-barnvagnsstrosande-tur köpte vi frimärken och postade inbjudningarna till vårt After Wedding Party. Ska inte skriva om det för mycket här inne innan det är dags eftersom det är ganska många av de inbjudna som läser och det är såklart roligare om de inte riktigt vet allt innan.

 


Kommentarer


  1. J. 15 maj, 2015 on 11:42 Svara

    Tycker det är samma sak med trosor… Spets och dylikt för all del, men man vill faktiskt inte ALLTID ha det och (snygga)bomullstrosor är jättesvårt att hitta tycker jag?! På herravdelningen finns det dock bara det, inteee så många män som vill ha spetskallingar kanske men ändå! 😉

    • Evelina 15 maj, 2015 on 11:48 Svara

      Haha ja! Tips är kappahl, där köper jag bomullstrosor med spetskanter bara ;). Skönt OCH fint 🙂

  2. Stina 15 maj, 2015 on 11:46 Svara

    På COS finns det bra basic T-shirts för 250 kr. De är i skönt material, olika basfärger efter säsong/årstid med en liten ficka på bröstet och lite utställda längs ner. Perfekta tycker jag:)

  3. Stina 15 maj, 2015 on 11:53 Svara

    …andra bra fina bas T-shirts nu när jag tänker efter hittar du på BikBok. Dessa är v-ringade och kostar 199kr. Av märket Never Denim.

    • Evelina 15 maj, 2015 on 12:16 Svara

      Tack för tips, ska kika! 🙂

  4. Monika 15 maj, 2015 on 13:26 Svara

    Vad härligt med femtimmars strosande. Hur gillar Idun barnvagnen. Sover mest eller är vaken och nöjd? Min lille son blir ledsen så fort utekläder ska på. Sover han inte är det bara gråt. Kan knappt lämna hemmet och känner mig så ledsen för detta. Han jollrar och ler här hemma, men kan direkt bli så missnöjd. Jag har honom i famnen nästan dygnet runt och tyvärr har jag ingen direkt avlastning. Det börjar märkas i kropp och knopp att två månader gått och jag gjort/gör allt. Är så nere just nu.

    • Martina 15 maj, 2015 on 14:29 Svara

      Testa sjal/sele Monika. Alla barn gillar tyvärr inte vagnen, men att känna sig instängd hemma pga det känns jättetråkigt… Hoppas deg vänder snart…

    • Evelina 15 maj, 2015 on 16:23 Svara

      Men åh, det låter jättetufft! Tycker sol Martina att du kanske ska testa bärsele eller sjal? Även om du inte får den avlastning du skulle behöva så får du iaf känslan av att kunna göra mer saker fast du bär på honom.
      Idun älskar att åka i vagn och ligger gärna själv i babygym, babynest eller babysitter och säger till när hon vill vara nära. Självklart får hon vara nära mkt mer än bara då, men att ha dessa ting till hjälp är guld värt när man ska laga middag tex. Hon är både vaken och sover i vagnen men jag brukar tajma in promenader med att hon ska sova, så jag kan få motion på samma gång.
      Hoppas, hoppas det vänder för er snart och att du känner dig mer ”fri”. Styrkekram!

  5. Monika 15 maj, 2015 on 16:12 Svara

    Har bärsele, men tycker pojken är för liten för den. Han vägde 2.8 kg när han föddes och nu runt 4 kg. Har beställt bärsjal, kommer till veckan.

  6. Milla 15 maj, 2015 on 19:27 Svara

    Åh ska bli kul följa er med bröllopet och festen. Gillar konceptet after wedding

  7. AnsoAnna 15 maj, 2015 on 23:12 Svara

    Håller med. Varenda ljus t-shirt är ju genomskinlig. På höst och vinter brukar jag ha linne under men det funkar ju inte sommartid.

    Mysigt att inbjudningarna går iväg. Ska hålla utkik i brevlådan. Haha skoja.
    Kram

  8. Lisa 16 maj, 2015 on 10:36 Svara

    Har du inga jeans hemma som du kan göra egna slitningar på?
    Ganska enkelt att göra själv

    • Evelina 16 maj, 2015 on 12:21 Svara

      Kommer ju inte riktigt i mina gamla ännu ;)… Men hur gör man då? Slippapper? Rivjärn?

  9. Elin 17 maj, 2015 on 11:07 Svara

    Såg dig på Lindex i fredags. Var i Jkp o handlade (bor en timme ifrån, så är inte där allt för ofta). Ville så gärna gå fram men vågade inte 🙂 Har ju följt dig dagligen sen innan du och F gifte er så jag blev änna lite starstrucked när jag såg dig gå där med barnvagnen 🙂 Du var såå fin, ännu finare i verkligheten <3 kram

    • Evelina 17 maj, 2015 on 22:13 Svara

      Men sötaste du, tack snälla!! Vad synd att du inte kom fram, kanske en annan gång :). Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna