VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KORTVECKA WE LOVE

Tisdag och näst sista jobbdagen för min älskade den här veckan. M har tagit ledigt på fredagen nämligen. Alltså kortveckor… Lovely!! Vi pratade om att måla stugan men det ska visst inte vara tillräckligt varmt så det får nog vänta. Även om det hade varit väldigt bra att göra det innan vi får tillträde till huset för då vill vi såklart lägga allt krut där ett tag. Igår blev det klart att M tar semester veckan efter midsommar istället för som det var tänkt först, och det passar ju bättre i och med att vi får huset midsommarveckan.

Natten har varit sådär, lillasyster är snorig och täppt och tycker nog det är jobbigt så hon sover inte så bra. Och då gör inte jag det heller såklart, hade gärna tagit det istället för henne! Det är nog på gång för mig med, och killarna också. Tur att det bara är förkylning men efter allt jag hört om RS-virus är jag lite nojig. Vi ska till BVC idag för mätning och vägning. Och kolla mitt mående om jag inte minns fel? Det är ju himla bra att man faktiskt gör det, för att fånga upp de mammor som inte mår bra efter en förlossning. Jag har haft ”tur” och känt omedelbar lycka och total kärlek för båda mina barn från sekunden de läggs på mitt bröst, men jag vet ju att det är så för långtifrån alla. Jag önskar att alla då kunde få rätt kontakt och hjälp av bvc-sköterska/barnmorska! Om jag hade mått dåligt med Elion hade jag nog inte vågat öppna upp mig för bvc-sköterskan eller barnmorskan vi hade då, det hade jag lätt kunnat göra denna gång. Så om det inte känns rätt med just er barnmorska – byt om möjligheten finns! Det är ändå viktigt att det känns bra att prata med den personen då man är så ”blottad” som kvinna när man ska föda barn/har fött barn. Och personkemi har man inte med alla, så är det ju.

 

IMG_5201

Och så några försenade bilder från lördagens överraskningsfest! Här är de 60 rosorna till 60-åringen!

 

IMG_5204

Minst sagt chockad svärfar möttes av nära och kära i deras hem…

 

IMG_5209

Han fick välkomstbål i ett gigantiskt vinglas som fick hänga med hela kvällen 😉

 

IMG_5210

Lilla familjen som visst bara fångades på ett gäng suddiga bilder ;).

 

IMG_5233

Presentöppning! Av sina tre söner med familjer fick den nyblivna 60-åringen en upplevelsepresent – en smakprovningsupplevelse med hotellövernattning i valfri stad.

 

IMG_5237

IMG_5238

Många skratt blev det under kvällen, inte minst när det var dags för pinatan och det gick… sådär! 😉

 

Sen fortsatte som sagt festen till halv fyra för övriga som inte har en liten bebis hemma, vi åkte hem framåt 11 för att samla några timmars sömn även om vi gärna hade stannat festen ut också. Får bli på 70-årsfesten ;). Älskar Ms föräldrar och sättet de är på! Och tänk att jag äntligen har fått en familj i samma stad där jag bor, det har jag saknat. Inte minst kommer det underlätta med barnvaktshjälp så att jag och M kan fortsätta dejta och få tid för varandra. Vi är duktiga på det i vardagen också tycker jag, vi kramas och pussas mycket, går alltid och lägger oss tillsammans för att prata utan tv eller annat som stör osv. Man får inte glömma bort varandra och att ta stunder för att fokusera på kärleksrelationen också även om man är mamma och pappa i första hand. Men man får inte bli bara en mamma och en pappa för varandra.

Det blev visst ett litet sidospår ;)… Ha bästa tisdagen nu!


Kommentarer


  1. Diana D (La Madre) 12 maj, 2015 on 10:27 Svara

    helt underbara bilder.

  2. Milla 12 maj, 2015 on 13:45 Svara

    Härliga bilder o fin familj

  3. sarah 12 maj, 2015 on 20:48 Svara

    Vart har du køpt klænningen? 🙂 Superfin!

    • Evelina 12 maj, 2015 on 21:35 Svara

      Mom2mom.se 🙂

  4. Alexandra 13 maj, 2015 on 06:54 Svara

    Jag är så glad att du har det så bra i livet nu och att du har en extrafamilj i M’s familj <3

    Kram Syrran

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna