VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BRUDKLÄNNING – CHECK!

Vilde på stan! Tyvärr var det regn i luften så vi fick lämna hans cykel hemma och ta bussen istället. Projekt hämta brudklänning och eventuellt ösregn går liksom inte helt bra ihop kände jag ;)… Här är Elion framför en väldigt speciell plats här i stan – det var här jag stötte på M en utekväll helt oväntat och flera månader efter vi hade kontakt och egentligen skulle gått på dejt. Drygt en månad senare var vi på den där dejten, en sisådär 9 månader försenat. And here we are. Livet alltså, I LOVE it!


Haha, som en kalv på grönbete är han vår Elion…


IMG_5171

Och nu hänger den här hemma, klänningen som jag ska ha på mig om lite mindre än fyra månader. Tyckte det var kul att New York fanns skrivet på märkeslappen, känns som lite av ett tecken på att det är rätt klänning ;). Men sen är den ju verkligen perfekt också såklart, även om jag inte skulle trott det av att bara kolla på den på en galge eller på bild. Nu är den stora frågan hur man bäst transporterar den till andra sidan atlanten. Handbagage på flyget?


Vi har varit och flängt runt i stan när M slutade jobbet och sen släppte han av oss hemma för att åka iväg på hemligt uppdrag… Mer om det imorgon!

Sen lagade jag och Elion tacos som vi har ätit och nu myser jag med alla barnen höll jag på att skriva, men båda barnen haha, i soffan med fredagsgott på bordet. Idun ska strax få ett bad och sen är det nattning av storebror. När de sover tänkte jag pyssla färdigt det sista med inbjudningskorten! Eller ja, det sista blir att klistra in själva inbjudan, men korten med alla band och snören blir klart ikväll i alla fall.


Kommentarer


  1. Sandra 8 maj, 2015 on 18:38 Svara

    Det som syns ser snyggt ut. Men tiden får gå saaaakta dessa månader, vill inte ens tänka på höst.

  2. Alexandra 8 maj, 2015 on 18:41 Svara

    Får se om min magkänsla stämmer: m ska tatuera in sin dotters namn❤

  3. Milla 8 maj, 2015 on 19:23 Svara

    Åh så fin

  4. Girle 8 maj, 2015 on 19:28 Svara

    Som handbagage helt klart! Riskera inte att packa klänningen i incheckat bagage. Det är allt för många väskor som försvinner/blir försenade. Se till att ha den i en bra resegarderob. Sedan skulle jag kontakta en brudbutik i nyc för att se om de kan hjälpa dig att ånga den ifall den blir skrynklig på flyget. Det låter så spännande o romantiskt med ett nyc wedding!
    Trevlig helg önskar en fd reporter på en bröllopstidning, numera i resebranschen – därav råden ovan

  5. Hanna 9 maj, 2015 on 06:00 Svara

    Min kompis åker hem från Usa till A
    Sverige och gifter sig i sommar. Hon ska ha sin brudklänning som handbagage och jag vet att hennes vänner gjort lika dant.

    Varenda gång jag har varit hos henne har det krånglat med bagage och väskor så hade inte vågat ha den där.

  6. Hanna Watson - nygift i Kanada 9 maj, 2015 on 07:35 Svara

    Jag har transporterat min bröllopsklänningen över atlanten två gånger, inför två bröllop (ett i Sverige och ett i Kanada). Jag vet inte hur din ser ut men min var rätt klassisk, alltså rätt mycket tyg. Jag vek den fint i vanliga resväskan och hängde bara upp den när jag kom fram. Gick jättebra. Känns säkrare än att släpa i handbagaget som man trycker ner nånstans eller går in i nåt och slänger och drar på? Men jag antar att det kanske är rädslan för att bagaget ska försvinna som du tänker på?

    • Evelina 9 maj, 2015 on 09:21 Svara

      Ja precis! Tänk OM den inte hittade fram liksom?! Huua! 😉

  7. Monika 9 maj, 2015 on 10:33 Svara

    Hur nattar du Idun. Har ni rutiner, vart sover hon etc.?

    • Evelina 9 maj, 2015 on 10:55 Svara

      Hon brukar bli trött för natten kring 20, då får hon pyjamas och så somnar hon med oss i soffan – i min famn eller i babynestet. Sen vaknar hon till kring 22 och vill äta och då byter jag blöja och lägger mig i sängen med henne (en natt nu i veckan åt hon vid 20 och ville inte alls vakna till mer för kvällen, men då sov hon ändå till 5). Då äter hon och sen lägger jag henne i hennes säng där hon somnar av sig självt (om hon inte redan somnat i min famn). Sen sover hon till mellan 5 och 6! Enstaka nätter börjar hon gny tidigare men då räcker det med att jag lyfter över henne till mig. Så det är inte några jobbiga kvällar och nätter direkt, var beredd på det värsta eftersom storebror var lika enkel han. Ja Idun är nog ännu enklare skulle jag tro, hon är liksom så himla nöjd för det mesta. Vissa kvällar vill hon såklart ha mer närhet än andra, och det får hon såklart såå gärna :).
      Hur går det för er nu?
      Kram!

  8. Monika 9 maj, 2015 on 14:32 Svara

    Jag får bära hela tiden. Han vill sova tätt på mitt bröst under dagen, inte själv. På kvällen somnar han hos mig, mage mot mage, och sover så. Vaknar oftast 2 ggr för mat. Inget gråt på natten, men på dagen. Inte nöjd alls att ligga lite själv eller hos någon annan. Riktigt tufft är det. ska investera i en bärsjal, hoppas den funkar.

    Vh
    Monika

    • Tilda 9 maj, 2015 on 22:45 Svara

      Hej Monika, min dotter blev 8 veckor igår och har burit henne i sjal sen start, rekommenderar verkligen bärsjal. Jag använder tricot slen men om du vill få inspiration och mer kunskap tipsar jag om Facebook gruppen ”bärsjalar!”. I den gruppen kan du få tips och råd om hur du kan bära ergonomiskt 🙂 Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna