VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGENS TRÄNING & MIDDAG

Judokillen redo ♥

 

Det var hur kul som helst att titta på när de små lekte runt och jag gillar att det hela var just lekfullt, precis som det ska vara för barn! Jag satt med Elins pappa och tjatade genom hela timmen samtidigt som ögonen var på Elion och han såg så stolt ut när han vinkade till mig och log med hela kroppen ungefär.


  Kom hem en timme senare lite drygt och efter att Idun ätit var det middagsdags för oss också. M slängde ihop en supergod blandning av riven vitkål, rivna morötter, spenat och ärtor som hade stekts i sweet chili-sås och salt + peppar. Hade jag gjort det hade jag bara stekt riven vitkål med rivna morötter i olja och saltat och pepprat, han är lite mer påhittig än vad jag är när det kommer till matlagning ;)…

Nu sover ett av två barn och den lugnare och sista delen av kvällen har börjat. Soffmys med min största och minsta älskling och förhoppningsvis den sista timmen med sovande Idun så det blir ännu mer lugn. Det ger så mycket, att få en timme tillsammans utan vakna barn på kvällen!


Kommentarer


  1. Maddo -nybliven mamma 23 april, 2015 on 20:07 Svara

    Jag håller med om att kvällarna när Liten somnar tidigt är verkligen guldvärd. Att bara får andas och pusta ut tillsammans. 🙂 (Eller sitta och blogga och surfa! hehe)

  2. Milla 23 april, 2015 on 20:25 Svara

    Såg riktigt gott ut

  3. Astrid 23 april, 2015 on 20:41 Svara

    KoS dere Bloggen din er den kosligste bloggen jeg leser

    • Evelina 24 april, 2015 on 09:17 Svara

      Men åhh, söta du!! Kramar

  4. Helena 24 april, 2015 on 07:15 Svara

    Tack för din fina blogg!

    • Evelina 24 april, 2015 on 09:17 Svara

      Vad GULLIGA ni är, tack för att ni läser och framför allt tack för att ni kommenterar. Det är så roligt när ni lämnar spår efter er!
      Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna