VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÅRSOMMAR

Vilken dag!

 

Strålande sol och 18 härliga grader har vi haft. Jag och Idun fick till en härlig förmiddagsprommis framåt lunchen innan det var dags att hämta storebror. Sen var vi inne för mellis innan prommis för att möta M. Som var så varm så han ville ta av sig till kallingar ungefär haha… Får en del frågor om vår fina vagn och det är en Crescent Trike, en ny modell för i år med läderdetaljer. Onsdag betyder fotbollsträning för Elion och eftersom han sover hos F ikväll fick jag äran att gå på föräldramöte på Elions blivande skola. Alltså det känns så stort att han ska börja förskoleklass!

Hann med ett väldigt kort och intensivt träningspass innan dess också innan jag stressade iväg (hann bara snabbduscha utan hårtvätt) för att möta upp Karin som också skulle på infomötet. Crosstrainer och ben blev det och jag ökade lite sen sist eftersom jag inte ens fick träningsvärk efter i förgår ;).

Sen var det ljuvligt att skynda hem till min minsta och största älskling, Idun log och log och log och jag pussade och pussade och pussade. Exakt idag är det sex veckor sen förlossningen startade och vid den här tiden satt jag hemma på pilatesbollen och andades genom värkarna som ökade succesivt i styrka. 02.54 var hon ute. Och nu blir hon alltså sex veckor, vår älskade lilla tjej. Det är väl världens klyscha, men det känns som att hon har funnits hos oss för alltid samtidigt som det känns som det var förra veckan hon föddes.


Kommentarer


  1. Diana D 22 april, 2015 on 20:12 Svara

    Helt underbar header!

  2. Hanna 22 april, 2015 on 21:10 Svara

    Vilken härlig dag ni haft!

  3. Monika 23 april, 2015 on 02:20 Svara

    Verkar vara en nöjd Idun. Min lilla son som föddes 15/3 vill endast vara i min famn och vägrar ta napp. Har inte kunnat lämna hemmet själv för 5 minuter. Intalar mig att det snart blir bättre, för det känns i kroppen att aldrig få vila. Ammar du? Är så van sedan mina döttrar var nyfödda med att de kunde ligga lite själva mellan varven samt bli burna av andra. De tog också napp utan problem och behövde inte använda bröstet som ett substitut.

    Vh
    Monikas

  4. Linn 30 april, 2015 on 13:18 Svara

    Hej!
    Vilken fin blogg du har!
    Väntar mitt första barn i oktober och har precis börjat kolla på barnvagnar..
    Fastnade för Cresent Infinity direkt. Du verkar ha haft den ett tag, vad tycker du om den? =) Såg att du skrivit lite om den, kommer du skriva nåt mer?
    Ha det bra!

    //Linn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna