VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MINA

       Dagen startade kring 05 idag med en pigg liten dam, men sover hon nonstop sen strax efter 22 är det ju ändå helt ok. När jag stod och bytte väärldens blöja, och det kom ännu mer under tiden kunde jag inte göra annat än skratta. Alltså tänk egentligen vad livet förändras, för 6 år sen innan Elion föddes hade jag väl aldrig trott att jag skulle stå och skratta samtidigt som jag bytte en bajsblöja vid 5 på morgonen!? Men som jag älskar detta livet, med barn. Mina barn. Jag respekterar såklart alla de som väljer att inte ha barn, men personligen är detta på riktigt det jag önskar mig mest av allt. En egen familj att dela livet med. Med allt vad det innebär. Allt vad det innebär berikar mitt liv och gör det komplett, gör mig rik.


IMG_4734.JPG

IMG_4735.JPG

IMG_4736.JPG

Mina älskade underbara fina skatter ♥


Testade spikmattan igår kväll, både jag och M. Gjorde väldigt ont de första minuterna, men sen hände något jättehäftigt! Jag blev heelt avslappnad och trött, hade nästan kunnat somna på den på soffan och det är verkligen unikt för mig som bara somnar i soffan om jag är gravid ungefär. Och efteråt var hela kroppen härligt avslappnad, spänningarna som jag har nästan dagligen i nacke och axlar hade släppt! För M var upplevelsen något annorlunda, han tyckte inte det var skönt någon gång haha. Å andra sidan lider han inte av spänningar och är lite konstant uppe i varv som jag är, han har diskbråck så kanske det tar fler gånger för honom innan han märker av en förbättring? Oavsett så kommer vi båda använda den kvällstid, kanske jag oftare än han med tanke på att jag sov hur gott som helst sen, vanligtvis vaknar jag av ungefär alla ljud som finns.

Nu blir det promenad för mig och Idun, tjoho!



Kommentarer


  1. Ida 22 april, 2015 on 13:13 Svara

    Familj och barn är verkligen livet, jag håller med dig helt.
    En liten fundering bara, vad känner du är den perfekta ålderskillnaden? Känns som om det borde vara rätt skönt med ett barn som är lite större. 🙂

  2. maria 22 april, 2015 on 13:20 Svara

    Vilka otroligt fina bilder! Så härligt att se hur de tittar på varandra. Jag tror och hoppas att de får en sådan relation som jag alltid haft med min bror, en sådan där vi har varit osams ungefär en gång på 25 år och hur många mil vi än har mellan oss så har vi alltid tagit hand om varandra 🙂
    Hoppas ni har fint väder och kan njuta av promenaderna! Kram 🙂

  3. Agneta 22 april, 2015 on 13:34 Svara

    Fina barn! De är verkligen lika;). Elion ser så stolt ut!

    • Evelina 22 april, 2015 on 21:05 Svara

      Ja exakt samma leende!
      Det är han! Och hon så glad i honom 🙂
      Kram

  4. Sussi 22 april, 2015 on 15:25 Svara

    Hej.

    Jag har precis som du spänningar och en whiplash skada.
    Jag brukar på kvällen lägga spikmattans i sängen när jag ska sova och somnar jätte skönt och vaknar till någonting under natten och tar bort den och somnar vidare ett jätte bra tips. Även om jag har svårt att somna så blir jag så avslappnad att jag somnar ändå.

    Kram sussi

  5. Annster 22 april, 2015 on 16:34 Svara

    Har inga egna barn än, men är ganska så säker på att jag förstår vad du menar. Känner en sådan längtan efter att få skaffa familj med mannen i mitt liv. Det måste vara en enorm känsla 🙂

  6. Alexandra 22 april, 2015 on 18:21 Svara

    Hur gjorde ni när ni tog bort ena sidan på spjälsängen och fästa mot er säng? Letar efter en spjälsäng man kan göra så med. Vad har ni för spjälsäng?

    • Evelina 22 april, 2015 on 19:23 Svara

      Den finns på IKEA, heter den Gulliver kanske? Det finns en extra bräda med som man skruvar fast på den sidan man tar av långsidan på, och sen har vi klämt in sängen mot väggen med vår säng mot så den inte kommer någonstans. Sen hade vi lite flyt med att madrasserna kom i exakt samma höjd, så det känns bara som en förlängning av vår säng :).

  7. Joysan 22 april, 2015 on 23:37 Svara

    Vilka härliga bilder! Och vad skönt att spikmattan funkade direkt :)…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna