VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LÅNGPROMENAD & FOTBOLL

Idag har jag och Idun hängt med världens bästa Karro! Vi möttes upp strax efter 12 för långpromenad och vi köpte med oss sallad som vi åt på en bänk på en brygga innan vi gick hemåt igen. Det var inte lika skönt väder som igår, men promenaden och sällskapet var desto bättre! Med dagens promenad har jag samlat på mig 7.1 mil i promenader den här veckan och min kropp känns starkare för varje dag men jag är noga med att gå sakta dör att undvika överbelastning igen. Till veckan tänkte jag börja med lättare gymträning på gymmet som ligger några hundra meter hemifrån. Är helt galet pepp på att få börja träna så smått igen!

Väl hemma igen kom Elion strax därefter och när Idun hade ätit gick vi ut igen och tog en fotboll med oss. Frisk luft gör att man sover så bra på natten! Vi hann med att hälsa på våra blivande nästangrannar också, stannade till hos dom istället när vi var på väg ner till Vättern men såg att dom var hemma. Och sen ringde M och sa att han var hemma efter en dag i stugan, så då blev det tacos till middag. Nu nattar M Elion och jag har en sovande Idun på mitt bröst. Även idag blev hon oförklarligt ledsen framåt halv sju men somnade efter en stund istället för att skrika i 1,5 timme som igår. Hoppas igår var första och sista gången, de här korta stunderna känns mer hanterbara såklart.

Hmm, börjar nästan misstänka att M också somnat där inne hos storebror?! 😉

   

Haha diggar sista bilden ;)… TACK för idag min Karro och grattis igen! Såna som du förtjänar egentligen att ha födelsedagar med allt vad det innebär varje dag! 

Imorgon har jag hemmadag med båda barnen, längtar!!


Kommentarer


  1. Milla 19 april, 2015 on 19:08 Svara

    Härliga bilder. Ha en fin kväll finingar

  2. Alexandra 19 april, 2015 on 19:14 Svara

    Längtar tills jag med kan gå så! Känner mig väldigt instängd i min egen kropp just nu och det är 4 månader kvar…vill också kunna gå normalt

  3. Joysan 19 april, 2015 on 21:50 Svara

    Skönt att komma igång med lite träning

  4. Elin 19 april, 2015 on 21:57 Svara

    Precis sådär hade vår dotter också. Skrek alltid på kvällen. Prick 18:00. Oftast blev hon dock lugn bara man gick runt och bar på henne. Brukade vara 1-2 timmar. Vi kom aldrig på vad det var, men efter några måmader han det sig (typ tre).

    • Evelina 20 april, 2015 on 08:58 Svara

      Låter verkligen som kolik?! För Idun blev det inte ens bra av att bära på henne… 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna