VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BRÖLLOPSTANKAR

Innedag och sovande bebis = bröllopsplanerande! Det är först nu när jag är ogravid igen som planeringen kan börja på riktigt känner jag, plus att det ändå närmar sig och det är dags att ta tag i saker på allvar!

 

Bröllopsklänningen. Har gått från tyll och spets till kontrasten spets och chiffong. Tror det blir jättebra och jag är ingen bridezilla utan tänker att det blir bra oavsett. Men! SÅ KUL att få bestämma själv hur klänningen ska se ut, jag har bestämt mig för att designa den själv hos Matildas fest. Varför inte liksom, det passar mig perfekt att plocka ihop det finaste från olika klänningar och få fram en klänning som är 100% jag.


parksouth_exteriorSM

StrandBistro_1691

Hotellet. Igår bokade vi Park South Hotell i Midtown på Manhattan. Bra läge, fräscha och nyrenoverade rum och en takterass som ser nästan himmelsk ut! TIPS för er som vill hitta bra hotell är att kolla på någon bokningssida med massor alternativ och sen ändå boka via hotellets hemsida, det gjorde vi!


Bröllopsfest. Vi har hela tiden tänkt en liten get-together nån helg efter själva bröllopet, med släkt och vänner här hemma. I stugan var tanken först men så blev vi ju lite oväntat med radhus så kanske där istället. Fördel stugan är såklart läget med sjöutsikten. Vi tänker grillfest i trädgården, bildvisning osv. Och ju mer jag tänker på det nu vill jag nog göra en lite större grej av det. Upplägget ungefär detsamma, men jag och M ska ha på oss bröllopskläderna igen, det ska finnas bröllopstårta och inbjudningskort ska skickas. Fast ändå en avslappnad grillfest i trädgården liksom, där barn och vuxna är välkomna att fira med oss lite avslappnat i efterhand (det finns såklart de som är lite ledsna över att inte få delta under själva vigseln). Kanske ska se om M känner samma innan jag typ väljer färg på inbjudningskorten ;)…


Kommentarer


  1. Frida 15 april, 2015 on 17:53 Svara

    Tack för att vi får ta del av glimtar ifrån er vardag. Verkar så otroligt mysigt att vara mammaledig. Jag längtar tills det blir min tur! Har varit tillsammans med min pojkvän ungefär lika länge som du har med din. Hoppas på att börja baka bebis i slutet av detta år.
    Och vad underbart med bröllop för er. 🙂 Vem ska passa lilla Idun då? Eller ska hon följa med er? Tänkte ni döpa henne eller ha namngivningfest?

    • Evelina 16 april, 2015 on 05:34 Svara

      Tack själv! Lycka till med bebis när det är dags 😉
      Nej hon ska inte döpas och ingen namngivningsfest. Får bli ett större ettårskalas istället precis som storebror hade. Kram!

  2. Astrid 15 april, 2015 on 20:07 Svara

    Så herlig Du virker Som en som tenker på alle Så herlig m egen designet kjole som er deg Kos dere med planlegging av bryllup

    • Evelina 16 april, 2015 on 05:32 Svara

      Tack snälla, myser massa 🙂 Kram!

  3. maria 17 april, 2015 on 11:02 Svara

    Mysigt att planera bröllop mellan bebismysvarven och härligt att vara med och skapa en egen klänning.
    Vi delade också upp bröllopet, passade oss perfekt. Gifte oss borgerligt ihop med föräldrar, syskon och två kompisar som vittnen, och dagen efter hade vi festen med övrig släkt och fler kompisar. Då hade vi samma kläder på oss och det var tårta och dans och alla var inbjudna till just ”bröllopsfest”. När jag tänker efter ser jag bara fördelar med att dela upp det på flera dagar, det är ju inte över lika fort 😉
    Ni hittar nog den där mellanvägen som är just som ni vill ha det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna