VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DÄR VI MÖTTES

Såna här dagar önskar jag att det fanns en inomhuspark eller liknande, för promenader i en harmonifylld miljö som skulle kunna jämföras med utomhus. För det är då inte skönt att vara ute och promenera i kallt regnväder oavsett kläder! Blev i alla fall promenad in till vår lunchdejt men hem tog vi faktiskt bussen.

IMG_4114.JPG

Grått överallt, men vårt fina regnskydd piggar upp!

 

IMG_4115.JPG

Fiiiin kofta i veromodas skyltfönster

Jag och min bebis! Onyttig tisdag med pizza till lunch men vad gör väl det. Jag tror inte på förbud, däremot kan man såklart tänka sig för lite och inte äta pizza alla dagar i veckan ;). I alla fall inte jag, min kropp mår inte alls bra av för mycket bröd och pasta.

 

Vi lunchade på stället som på sätt och vis skulle kunna vara anledningen till att Idun finns idag. Det var nämligen här jag och M stötte på varandra en varm sommarkväll av en ren slump, jag var där med Nadja och massa andra vänner och han var där med sina vänner. Jag och Anna trängde oss före M i baren och när vi fnissande bad om ursäkt för det kom jag på att jag nog kände igen honom? Så jag frågade vad han hette och visst var det M som jag hade pratat många timmar med på en dejtingsida 8 månader tidigare. Men jag träffade någon då och det blev inte mer än ett kort samtal. Hade vi inte mötts där kanske jag inte hade tagit kontakt med honom sen när jag börjat dejta igen. Men på vår första dejt fick jag veta att M hela tiden trott att våra vägar skulle mötas igen så kanske vi hade stött på varandra på något annat vis oavsett.

Nadja och hennes bebis! Ja i magen då förstås 😉 Äntligen officiellt!! Vi får alltså bebis och gifter oss samma år. Go 2015!

 


Kommentarer


  1. Elin 14 april, 2015 on 14:37 Svara

    Så häftigt när man träffar någon av en ren slump som visar sig vara ‘the love of your life’, så var det för mig med 🙂
    Kul med mer bebisar och bröllop i vänkretsen! När kommer deras bebis? 🙂

    • Evelina 15 april, 2015 on 19:32 Svara

      Jaa 🙂
      Den är beräknad i slutet oktober!

  2. Mikaela 14 april, 2015 on 18:20 Svara

    Twin City?Sjukt goda pizzor där.

    • Evelina 15 april, 2015 on 11:57 Svara

      Japp! Den var god men jag gillar tjockare bottnar egentligen 😉

  3. Lina 14 april, 2015 on 21:45 Svara

    Herregud va pinsamt länge det va sen jag kikade in här… Va härligt att se att er lilla goding tittat ut & va häftigt att ni ska gifta er i NEW YORK!! Älskar den staden. Va där för 1år sen i 8 dar med mannen & i September återvänder jag fast då med 5 tjejkompisar varav en blivande 40åring..

    Sköt om dig & njut av lilla 2:an

  4. Joysan 15 april, 2015 on 07:57 Svara

    Så härligt med att ödet spelar in på det där sättet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna