VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NY VECKA

Måndag och ny vecka! Igår blev verkligen en riktig mysdag. Jag och M fick Idun att somna i sitt babynest (oftast vill hon sova på mitt bröst på kvällarna) så sen kunde jag ligga i hans famn medan vi kollade på californication. Såå mys!

Sammanställningen för förra veckans promenader blev 3,3 mil till skillnad mot första veckans 5,9 mil och min hälsena mår mycket bättre. Ibland känner jag inte av den alls. Så det får bli en vecka till med mest småpromenader och kanske istället fler små än få längre. Uppenbarligen tickar kilometrarna på rätt bra ändå för förra veckan gick jag inte någon riktig långpromenad utan gick mest till Ms jobb och till olika lekparker.

Den här veckan är Elion hos sin pappa till största delen så det är jag och Idun fram tills pappa M slutar. Nu ska vi alldeles strax göra oss redo för ett besök på BVC, och därmed en promenad i vårsolen. Hoppas det blåser mindre än igår!

Lycka känner jag massor men med små små medel tror jag ofta man kan maxa den ytterligare… Kanske genom att öka någon av ingredienserna ovan? Det bästa med familjelivet tycker jag är att alla på något sätt alltid bidrar till just det. Det den ena saknar kanske den andra tillför? Det är viktigt att komplettera varandra och varandras brister. Den här tavlan kommer absolut få en ny plats i vårt nya hem, just nu är jag inne i en riktig rensarperiod där jag ser allt i spara eller skänka ;).


Kommentarer


  1. Milla 13 april, 2015 on 10:09 Svara

    Åh så fin tavla och inspirerande ord.

  2. Cissi 13 april, 2015 on 11:01 Svara

    Kommenterar här fast det handlar om ett inlägg längre ner 😉

    Undrar om ni har någon så kallad bas till bilen att sätta fast babyskyddet i som Idun sitter i? Eller spänner ni fast det med hjälp av bilbälten?

    Funderar själv på vad man ska ha. Har haft en bas innan man bara klickade fast babyskyddet i. Men det var rätt klumpigt dock!

    Kramar

    • Evelina 13 april, 2015 on 11:16 Svara

      Vi har Axkid babyfix, med bas och stol. Suuupersmidigt! Basen sitter ju kvar i bilen men man KAN även spänna med bälte om man vill flytta till annan bil lite snabbt tex. Men annars är det bara att klicka av och på stolen på basen så det går hur snabbt som helst.
      Kram!

  3. Cissi 13 april, 2015 on 12:07 Svara

    Tack för svar 🙂 Ja för ert babyskydd ser så nätt ut mot vad vårt gjorde. Får kika på detta 🙂 Bebis dröjer ju några månader till men alltid bra att kika runt på saker och ting innan ankomsten 🙂 Kram!

  4. Hanna 13 april, 2015 on 14:00 Svara

    Inspirerande ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna