VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

COTTON CANDY

GODMORGON TORSDAG!

Tre pluggdagar kvar och hör och häpna – igår började jag fatta lite av det som varit rena grekiskan! Känns helt plötsligt som att det kanske kommer gå ändå. Jag blev klar med och har printat ut min sammanfattning (cirka 20 sidor) efter gårdagens plugg, som jag ska läsa på nu de sista dagarna och ikväll får jag som sagt lite hemundervisning av Karro i statistiken. Satt till 17 igår och då var jag helt snurrig i ögonen efter att ha stirrat in i datorskärmen hela dagen med undantag för lunch och cykling så det blev bloggpaus därefter.

Hämtade M som jobbat över, vi åt kvällsmat tillsammans (ingen av oss kände för lagad mat så det blev äggknäcke mm), hade soffmys och det var så skönt att lite av den där ångesten över tentan hade släppt efter dagen! Avslutade kvällen med en stor smoothie och Breaking bad och det var så skönt att inte vakna sådär urhungrig som jag varit de senaste morgnarna vid fem.

filt-elodie-details-apple-of-my-eye1371753157

Morgonshoppade en filt till lilla I, den fanns på Campadre (här kan du bli medlem) för 139 kronor och en filt är en av de få saker som står kvar på inköpslistan. Cotton candy heter färgen som blir en härlig färgklick!

Har en förkärlek till just Elodie details vad gäller tillbehör så vi har införskaffat åkpåse, skötväska, regnskydd och napphållare i samma märke. Så dagens tips är att spana in Campadre om du liksom jag gillar deras grejer! Fanns någon skötväska och åkpåse, spjälskydd, regnskydd, filtar och allt upp till 70% rabatt.

Ha BÄSTA dagen!


Kommentarer


  1. Emelie 15 januari, 2015 on 10:57 Svara

    Hej!
    Har jag missat nåt inlägg eller har ni inte beställt vagn? 🙂
    Nyfiken på vad ni bestämde er för 🙂

    • Evelina 16 januari, 2015 on 09:21 Svara

      Vi ska få testa en ny modell från Crescent barnvagnar, skrev om det för ett tag sen! 🙂

  2. malin 15 januari, 2015 on 11:04 Svara

    fy vad skönt för dig att du snart är i mål med denna kursen oxå! tycker så mkt om din blogg, du har så bra blandning på det du skriver om.
    ett önskemål vore om du vill är tips på namn!vi väntar oxå en liten tös och hela namngrejer gör mig superstressad!

    • Evelina 16 januari, 2015 on 09:20 Svara

      Tack snälla du! Ska försöka få med detta i en frågestund inom kort 🙂

  3. Cissi 15 januari, 2015 on 11:36 Svara

    Åh ja kan du inte göra ett inlägg över alla bebisinköp? 🙂 Undrar med över val av vagn 🙂 Sen var du inte orolig i början för MF? Tyckte du graviditeten gick fort till 12 veckor? När fick du gravsymtom?

    Kram

    • Evelina 16 januari, 2015 on 09:20 Svara

      Absolut! 🙂 Vagn ska vi ha en från Crescent, mitt gamla jobb. Det kommer en ny modell nu som vi ska få testa!
      Nä rädd var jag nog inte men självklart medveten om att det kanske inte går hela vägen. Men jag tänkte mycket att OM nånting händer så är det nog bara bra att alla vet varför jag i så fall skulle vara ledsen. Att vi berättade tidigt för alla (och er!) tror jag gjorde den där vänta lättare. För det är en lååång väntan innan det börjar synas! Kände graviditeten gjorde jag på en gång, även om många symptom liknar hur man känner inför mens. Men mina bröst ändrades direkt och jag började kissa på nätterna samt hade den där märkliga ”mensvärken” i ryggen som jag bara har haft en gång innan och då var jag gravid med Elion ;). Lycka till med allt och försök njuta redan nu <3! Kramar

  4. Alexandra 15 januari, 2015 on 17:37 Svara

    Ja enb frågestund vore skoj=)

    • Evelina 16 januari, 2015 on 09:16 Svara

      Ska bli! 🙂

  5. Mamma till två pojkar 15 januari, 2015 on 21:42 Svara

    Breaking bad är sååå bra. Jag o min man har plöjt igenom alla säsonger o nu är vi sådär lagom deppiga efter att den är slut. Nu ser vi på house of Cards väldigt bra sen med.

  6. Mikaela 15 januari, 2015 on 21:59 Svara

    Såg den rean idag, så himla mycket fint till bra priser!! Synd bara att jag inte vet vad det blir för kön ännu. RUL den 27e februari 😀

  7. Christin 15 januari, 2015 on 22:01 Svara

    Vilken fin och uppiggande färg! Jag har den där filten i vitt och den är så mjuk och fin och materialet ska ”andas” också så att det inte blir för varmt. Verkligen värd pengen den kostar. Kram

  8. Cissi 16 januari, 2015 on 10:07 Svara

    Tack söta för svar. Du får en alltid på bra humör och allt känns mycket lättare…du är så klok! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna